Reng Deng Deng: The ultimate gang bang

Op 20 februari wordt de Waerdse Tempel klaargestoomd voor een keiharde, maar tevens sensuele editie van Reng Deng Deng! Het thema zegt het al: Deze avond zal naast de beste en hardste hardcore vol staan met erotische acts, danseressen en visuals. Het publiek zal hier ook bij betrokken worden. Voor de line up en meer informatie lees snel verder!

De verdeling van de areas is als volgt: In Area 1, The Gang Bang area, maakt een sterk team van hardcore vertegenwoordigers hun opwachting. The Darkraver kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Al jaren staat hij bekend als de porno koning van de hardcore en om zijn liefde voor vrouwen. Verder zijn ook de energieke Noize Suppressor en Unexist niet vies van een erotisch getint feest vol verrassingen…
Maar niet alleen in area 1 zal de spanning voelbaar zijn. In area 2: The Pussy Club zullen de handjes misschien nog wel klammer aanvoelen. Wat wil je ook met verleidelijke dames zoals Miss Hysteria, Marlice en Rheeza.

Voor deze speciale editie heeft Cyndium besloten om nog een extra zaal te gebruiken. In area 3: The Dungeon kan er keihard geramd worden op frenchcore, terror en speedcore.

In welke zaal je ook bent: Oorgasmes gegarandeerd!

De complete line up:

Area 1: The Gang Bang Area

Unexist
Noise Suppressor
Darkraver
Angerfist vs Predator
State of Emergency
Counterfeit(live)

Area 2: The Pussy Club


Miss Hysteria
Miss Zelda
Miss Jay
Rheeza
Marlice vs Rhose
Quitara
Ielliej

Area 3: The Dungeon

TCO
Sennar
Kozac vs Chimaera
Lethal Injection
Jako
Catastrophy

Vergeet ook de dresscode en actie niet!!

Zoals eerder al was gemeld geldt er een dresscode voor deze editie. Hier is een leuke prijs aan verbonden…Ben jij de meest stijlvolle pimp of ho? Dan win jij een prijs voor je eigen plezier!!

Cyndium benadrukt nogmaals dat het thema met een knipoogje wordt gebracht. Reng Deng Deng staat, zoals altijd, vooral voor een avondje keihard rossen!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketonline en Paylogic en kosten 22€

Cyndium

woensdag 13 januari 2010

1494 x gelezen