Ghosttown Anthem

Op 27 maart vindt in de Vechtsebanen het nummer 1 early hardcore event plaats: Ghosttown. Een monsterlijke line-up met enkel topariesten! Onder andere Darrien Kelly, PCP, Ruffneck en Delirium rossen de ene na de andere early hardcore klapper door de speakers.

De early hardcore stijl, die herkenbaar is aan de snoeiende Juno synths, beukende 909 kicks en af en toe een vette breakbeat werd van 1992 tot 1999 geproduceerd, maar is anno 2010 ook nog enorm populair.
Hardcoreveteranen Fuckface (Brr Records) en Paralizer (MD&A) zijn de studio ingedoken om er weer uit te komen met een zeer geslaagde poging het jaren negentig gevoel opnieuw op plaat te zetten. Het resultaat is het anthem van Ghosttown 2010 geworden en kun je vanaf vandaag gratis downloaden. Check snel de trailer op http://www.ghosttown.nl/, daarin vind je de link om de gratis mp3 te downloaden.
Ben je DJ en wil je de track in je set draaien? Log dan nu in op dance-tunes.com voor de extended versie in hogere kwaliteit.

Hieronder de volledige line-up van Ghosttown 2010

Area 1: Ghosttown, Early Hardcore

Darrien Kelly
Ruffneck
PCP Live
Delirium
Vince
Paralizer
Yves Deruyter
The Masochist
Fuckface
Shadowlands Terrorists Live
Stanton
MC Da Mouth Of Madness

Area 2: Flashbackz; Oldschool

Quadrophonia
Paul 'Holy Noise' Elstak
Buzz Fuzz
Reza
TMC

Tickets voor Ghosttown 2010 zijn verkrijgbaar via Dance2eden.nl, Seedance.nl en bij alle filialen van Free Record Shop en Primera en kosten € 32,50. De early ghost actie, die tot 31 december liep, was een groot succes. Net als in voorgaande jaren is het daarom te verwachten dat ook Ghosttown 2010 uitverkocht zal gaan.

Check de trailer op http://www.ghosttown.nl/ voor de gratis mp3, de line-up, de aftermovie van Ghosttown 2009 en alle overige info.

Dance 2 Eden

maandag 08 februari 2010

2023 x gelezen