Hardcore4life en Darkness4life

Hardcore4life en Darkness4life slaan hun krachten ineen om op zaterdag 10 april 2010 de Maassilo in Rotterdam te veroveren! Hardcore4life staat bekend om het allerbeste in Present Hardcore en Early Rave & Hardcore Classics en in de hallen die Darkness4life tot hun beschikking heeft zullen Industrial & Darkcore en Terror & Speedcore het geluidssysteem op de proef stellen. Dat de Maassilo zich uitstekend leent voor beide concepten is reeds bewezen.
Maar let op... de Maassilo zal dit jaar slechts eenmaal helemaal Hardcore zijn, dus zet een dikke kras in je agenda door de verjaardagen, familiedagen en andere saaie bedoeningen. Dit weekend zal geheel in het teken staan van de ultieme clash: Hardcore4life meets Darkness4life!

Onderstaand de line-up:

HARDCORE4LIFE: Present Hardcore
NOSFERATU
AMNESYS [IT]
PARTYRAISER
WEAPON X
THE VIPER
DJ D [IT]
PAUL ELSTAK
NEOPHYTE LIVE
OPHIDIAN LIVE
T-MC

HARDCORE4LIFE: Early Rave & Hardcore Classics
ROB
BUZZ FUZZ
GIZMO
CHOSEN FEW
UZI
BOUNTYHUNTER [BE]
PANIC
MC ALEE

DARKNESS4LIFE: Industrial & Darkcore
PROMO
TYMON [AUS]
MINDUSTRIES
SYNAPSE
TIEUM [FR]
STORMTROOPER [AU]
OBSCURITY
NEGATIVE A & COUNTERFEIT
COFFEECORE AKA DROKZ & MR COURAGE
MC DART

DARKNESS4LIFE: Terror & Speedcore
NOISEKICK
GOETIA [FR]
BRYAN FURY [UK]
FRAZZBASS [IT]
ELEMENT: DESTRUCTION
THE SPEED FREAK [GER]
PASSENGER OF SHIT LIVE [AUS]
MC JUSTICE

Zoals je ziet is er voor deze editie een international line-up samengesteld. Niet alleen de vaste Nederlandse kern is aanwezig, ook kunnen we gasten uit Italië, Duitsland, Australië, Engeland, Frankrijk, België en Oostenrijk verwachten. Een zeer internationaal karakter dus!
Aangevuld met het snoeiharde geluid waar deze locatie om bekend staat, zal dit evenement resulteren in een megavette en onvergetelijke nacht, waar iedere liefhebber van Hardcore zijn borst voor nat dient te maken!

Gelijktijdig met het programma wordt de speciale Hardcore4life meets Darkness4life website gereleased. Hier vindt je niet alleen de trailer, line up en andere extra's, maar ook  alle informatie over het evenement. Bekijk hem nu: www.b2s.nl/hardcore4life2010/

De voorverkoop start op zaterdag 13 februari om 13.00 uur. Kaarten kosten 28,50 euro en zijn uitsluitend te bestellen via http://tickets.b2s.nl

B2S

vrijdag 19 februari 2010

2261 x gelezen