Pandemonium - The Chains of Babylon

Op 9 oktober 2010 maakt hardcore minded Nederland kennis met een perfecte combinatie. Op deze dag organiseert Cyndium namelijk de 10e editie van Pandemonium in de Sporthallen Zuid! Na 9 geweldige edities, met in het bijzonder het succes van het 5 jarige jubileum in december 2009, is dit hét moment om het roemrijke concept naar een hoger niveau te tillen. De locatie is inmiddels bij zowel jong als oud publiek bekend. In de jaren 90 brachten gabbers van het eerste uur hier hakkend en zwetend hun nachten door op de beginselen van de hardcore, waarna een lange pauze zonder evenementen volgde. De nieuwe generatie partypeople maakte kennis met de Sporthallen Zuid in 2008 en 2009, toen Cyndium met succes het evenement Intoxicated organiseerde.
 
Door Pandemonium in de Sporthallen Zuid te organiseren is er eindelijk weer een evenement wat ECHT bij deze locatie hoort. In de hoofdzaal de kenmerkende Pandemonium Sound als nooit te voren tot hun recht komen. Gabbers van vroeger en early freaks van nu zullen meer dan ooit met een compleet en ultiem gevoel naar huis gaan. Door de 10e editie van Pandemonium in de Sporthallen Zuid te organiseren komt Cyndium steeds dichterbij voor wat het voor het concept in gedachten heeft…

Maar natuurlijk wordt er ook gekeken naar de toekomst. In zaal 2, de Paradox Area, staat mainstream hardcore van het jaar 2000 tot nu centraal. Gerenommeerde hardcore artiesten uit zowel binnen en buitenland zullen voornamelijk in zeer unieke en niet veel voorkomende battles het dak eraf blazen. Verder is Cyndium nu al druk bezig om een ongekende, spannende sfeer te creëren in de vorm van een zeer gruwelijk podium en een opzwepende show. Natuurlijk wordt er, zoals gewoonlijk, niet bezuinigd op licht en geluid.

Trailer
Check hier de trailer van Pandemonium
http://trailers.cyndium.com/pandemonium091010/

Line Up:
Area 1: Pandemonium
Promo vs. Vince
Ruffneck vs. Predator
The Darkraver vs. Pavo
The Prophet
The Outside Agency (live)
Hitmachine (live)
Laurent Hô
Frantic Freak vs. Lady Dana
More to be Announced

Area 2: Paradox –Hardcore 2000-2010
Noize Suppressor vs. Amnesys
Endymion
Ophidian vs. Meagashira
Consumer
Radium vs. The Sickest Squad
Hellsystem (live)
Angerfist vs. Tha Playah
Partyraiser
Negative A vs. Counterfeit

Cyndium Events

dinsdag 27 juli 2010

1565 x gelezen