Proud 2 Be Hardcore: Triax in Charge!

Zoals bekend zal dit concept na Duitsland en België eindelijk ook Nederland aan doen. Voor het eerst zal in de bekende discotheek Mondial te Beek een volwaardig en puur hardcore evenement plaats vinden. Maar liefst drie areas zullen worden voorzien van de nodige hardcore ingrediënten in diverse stijlen. En om het nog maar eens te benadrukken,voor dit evenement zijn de deuren geopend van 21.00 tot 07.00! Dat is op zich al een uniek gegeven.
En het recept is ook bekend: een line up van nieuw talent en upcoming dj's uit Nederland en de grensstreek aangevuld met een aantal internationale toppers en de locatie vol stoppen met speakers!

Triax in Charge!

Voor deze eerste NL editie van P2BH heeft de organisatie wat extra's in de programmering voorzien. Vorig jaar werd al aangekondigd dat op bepaalde UHM concepten een UHM resident in de picture zal worden gezet. De mainarea zal deze editie rondom de UHM resident en hoofdproducer van UHM records, DJ Triax worden geprogrammeerd met als subtitel “Triax in Charge!”
Deze artiest uit het Limburgse Valkenburg heeft de laatste jaren enorme stappen vooruit gemaakt. Hij is een van de weinige Limburgse hardcore DJ’s die nationaal en internationaal flink aan de weg timmert! En dat is iets om trots op te zijn. Zijn interesse voor muziek begon al op heel vroege leeftijd. Al snel werd de hardcore stroming een passie en op 14 jarige leeftijd bezocht hij zijn eerste hardcore feest. Vanaf het begin heeft hij altijd het gevoel gehad dat het DJ zijn en produceren zijn “ding” is. En dat is wel gebleken! Vanaf het moment dat hij in aanraking kwam met de juiste mensen en dus de mogelijkheid kreeg te laten zien waar hij voor stond, werd de naam Triax een begrip. Zijn producties werden uitgebracht en werden stuk voor stuk knallers in de hardcore scène. Denk onder andere aan “Assasins” (Hellbound records)en Chronic Beats (UHM records), slechts enkele van zijn bekende platen. Maar ook enkele samenwerkingen met andere artiesten uit de UHM stal zijn top producties op het UHM label uit voort gekomen, denk hierbij aan Triax vs D-ceptor & Newstyler – Our game en Triax & Mr. Sinister - System Collapse. Vervolgens hebben releases plaats gevonden op labels als Meta 4 records, Rage records, Wishcraft records, Megarave records en zijn wereldwijd tracks en remixen op talloze compilatie CD’s verschenen.
Achter de draaitafel als deejay, daar zíe je de liefde van Triax voor de hardcore! In zijn studio en uiteindelijk op zijn vinyls, daar hóór je de liefde van Triax voor de hardcore! Zijn draai schema is de laatste jaren aangevuld met een enorm aantal gigs op internationaal bekende evenementen. Raving Nightmare, Nature One, Q base, Earthquake, Megarave, Hellbound, Hellraiser, Nightmare Outdoor om er maar een paar te noemen. Maar ook het buitenland ontbreekt niet in zijn schema. In Frankrijk, Italië, België, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Duitsland heeft men al regelmatig kunnen genieten van zijn draaikunsten.

Een logische keuze dus….dat de meest actieve artiest uit de UHM stal nu in de picture zal worden gezet. Maar dat is ook niet zomaar.
In 2008 werd er al een concept rondom deze artiest georganiseerd. Destijds naar aanleiding van zijn 1e solo EP  vinyl release. Het was een kleinschalig maar daarmee zeker succesvol en onvergetelijk evenement. Nu, 2 jaar later en vele producties en optredens verder, zal de aanleiding ook een 1e release zijn. Echter nu zal zijn eerste CD album gepresenteerd worden! Een nieuwe mijlpaal. De details en inhoud van dit album zullen in een later bericht bekend worden gemaakt. Maar 1 ding staat vast: al zijn topproducties zullen op deze verzamelaar te vinden samen met een flink aantal nieuwe knallers en remixen van collega’s.

De Line up

Er is lang gesleuteld aan de line up. Want deze eerste editie zal zo’n knaller worden, dat de locatie per direct op de (hardcore) kaart staat bij geschreven. Als klap op de vuurpijl zal DJ triax  deze avond 2 verschillende sets neerzetten in de mainarea. Hieronder de volledige line up:

Area 1: Proud 2 Be Hardcore

Angerfist
Tommyknocker (IT)
Promo
Triax
Nosferatu
Mr Sinister
D-Ceptor (DE)
X-Treme
Newstyler (DE)
Quitara
Symteck
 

Area 2 Proud 2 Be Gabber (Classics, Early Rave, old skool)

Ruffneck
The Darkraver
Sequence & Ominous
Kristof (BE)
Dennis the Menace
Early Bastards
Da Dreamer
Fly (BE)
Foltergeist
Red ace
Max Pain

Area 3 Proud 2 Be Industrial (Frenchcore, industrial, Terror)

The Sickest Squad (IT)
The Outside Agency
Tymon (AUS)
The Speedfreak LIVE (DE)
Gabba Front Berlin (DE)
Pita
Scumbag (BE)
Brutalyzers 
Joepardy

Het moge duidelijk zijn. Met zo’n line up zal de Mondial  uit haar voegen barsten!
De voorverkoop is al gestart en tickets zullen slechts € 16,- ex fee kosten en zijn te verkrijgen bij alle Free Record Shops en Primera zaken in Nederland. In Belgie via FNAC en alle Free Record Shops en in Duitsland via www.partytickets.de . Ook zullen een aantal bekende vaste voorverkoopadressen voorzien worden van hardtickets. Wil je snel, veilig, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop dan via www.u-h-m.com je E-Ticket.

Proud 2 Be Hardcore ??…..dan zorg dat je erbij bent op vrijdag 15 oktober 2010!

U-H-M

dinsdag 27 juli 2010

1501 x gelezen