Outcast

Hardcore in het Noorden leeft. De nieuwe generatie artiesten en gabbers staan er klaar om deze muziekstroming naar een volgend decennium te dragen. Het feest Outcast is het broeinest voor deze belofte op hardcore en industrial gebied uit Groningen, Friesland en Drenthe. Op 11 september komt niemand minder dan hardcore veteraan DJ Partyraiser naar Huize Maas, om de nieuwe gelederen te inspecteren en om zelf een giga knalset weg te geven.

Partyraiser is met zo’n 30.000 fans op Partyflock en meerdere optredens per weekend een grote naam in de internationale hardcore scene. Ieder optreden doet deze Hagenees zijn naam eer aan en weet hij er weer een feest van te maken. Partyraiser staat garant voor harde rossende beuksets en zijn draaistijl noemt hij ook wel ‘party in een zaagjas’. Na een packed zomerseizoen en optredens in België, Italië en Spanje wordt het hoog tijd dat de Partyraiser zijn fans in het Noorden weer eens opzoekt. 11 september kan hij ongelimiteerd knallen, beuken en rossen in het monumentale Huize Maas met het geluid van de toekomst, het state of the art Funktion One systeem. De complete line-up ziet er als volgt uit:

DJ Partyraiser
Terrox
Thrillseekers
Fiore
Dither
Genetic Force Ragge
MC Out of Control

Voor een voorverkoopprijs van slechts € 4,00 (ex. fee) en een deurprijs van € 5,00 kun je 7 uur lang non stop feesten op Outcast. Tickets zijn landelijk verkrijgbaar via www.huizemaas.nl en in Groningen via platenzaken Plato en Hemmes. Zaterdag 11 september is het dan zover. De naalden worden geslepen, de lampen uitgericht en de vloeren en het dak nog even verstevigd, want het kan er wel eens hard aan toegaan: Outcast is in aantocht!

Huize Maas

maandag 23 augustus 2010

1490 x gelezen