Hollands Hard

Zaterdag 9 oktober komen The Prophet, Dano, Dione en Endymion naar Groningen. In Huize Maas worden harde noten gekraakt met de beste early en hardcore van eigen bodem. Voor wie nog niet eerder op Hollands Hard is geweest zijn de volgende sfeerbeelden een goede impressie van wat je kan verwachten.

http://www.youtube.com/watch?v=Qe5CEOcEwik

Als je als artiest voor het eerst optreedt tegen het einde van de vorige eeuw en je staat in het jaar 2010 nog steeds wekelijks op het podium, dan ben je hardcore. Artiesten The Prophet, Dano, Dione en Endymion zijn stuk voor stuk al jaren verdienstelijke ambassadeurs van de Nederlandse hardcore scene. Dit jaar nog traden ze op in onder andere Zwitserland, Italië, Duitsland, Hongarije, Finland, Luxemburg, Groot-Brittannië, Polen, Spanje, Schotland, België, Zweden, Oostenrijk en Australië. 9 oktober blijven ze in Nederland en reizen deze Hollandse helden naar Groningen af om de gabbers van nu en toen een geweldig feest te bezorgen. Check de trailer.

http://www.youtube.com/watch?v=qTYG8SuictE

Hollands Hard brengt 9 oktober dus de beste early en hardcore samen onder één dak. Met het dikste geluidssysteem van het Noorden en early bird tickets van slechts 10,00 euro zit je voor een dubbeltje op de eerste rij. Tickets zijn landelijk verkrijgbaar via www.hollandshard.nl/tickets en de early bird actie is nog geldig tot en met 31 augustus. Op www.huizemaas.nl vind je ook een 360-view van de locatie. Tot 9 oktober.

Holland is *** het hardste!

Hollands Hard

dinsdag 07 september 2010

2116 x gelezen