Raving Nightmare - Vital Need

The end has come.... Time to cleanse your ways....
It's not the invisible mystic forces.... but you who needs to do this....
It's a vital need.... So no time for ignorance....
Face up what you've become....and push yourself to the limit....

Voor de echte hardcore liefhebber was het al langer duidelijk waar je moet zijn met oud en nieuw! Geen hardstyle, jump of een ander aftreksel van hardcore.... maar non stop keiharde en rauwe hardcore in zijn verschillende vormen verdeeld over 2 areas.
Er zijn maar weinig locaties in Nederland en daarbuiten waar het geluid zo hard en zuiver knalt als in de Maastricht Music hall (of ook wel bekend als Platte Zaal). En dit is toch wel de allerbelangrijkste voorwaarde om het jaar 2010 überhaupt goed af te kunnen afsluiten en het nieuwe jaar 2011 volwaardig te kunnen begroeten.

In 2002 en 2003 vonden er ook al beruchte NYE edities plaats in deze locatie. De organisatie heeft niet eerder vertoonde beelden uit het archief weten te halen. Klik hier http://www.youtube.com/watch?v=F0i3gb9K7KE voor een flashback naar de editie van 2003! Maar liefst 7 jaar terug in de tijd! Op vrijdag 31 dec. 2010 zal er opnieuw een NYE editie plaats vinden in deze locatie voor de nieuwe en oude generatie partyanimals!  Het zal tevens de enige Nederlandse Raving Nightmare editie van het jaar 2010 zijn. Weliswaar met een beperkte capaciteit maar dat zorgt er juist voor dat er gegarandeerd een topsfeer gecreëerd zal worden met uitsluitend partyanimals die er ook echt helemaal voor gaan. Voor deze editie is er dan ook een 2e area geprogrammeerd waardoor de meeste hardcore stijlen vertegenwoordigd zijn tijdens dit niet te missen evenement.

Mbt de line up kan de organisatie mededelen dat een groot deel van de geboekte artiesten exclusief deze avond in Maastricht zullen staan. Ze zijn dus op geen enkel ander feest in Nederland te bewonderen en zullen dus alles geven om een spectaculair optreden te verzorgen in de laatste uren van 2010 en de eerste uurtjes van 2011. Zoals al eerder vermeld in dit bericht zullen meerdere hardcore stijlen in de mainarea op 1 podium vertegenwoordigd zijn. In de volgende nieuwsberichten zal er meer duidelijk over de programmering en speciale combinaties die zijn samengesteld voor deze avond. Een ding staat vast: het 00.00 uur moment zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan! Klik hier  http://www.youtube.com/watch?v=FhsOC_2UOsc
voor de eerste promotrailer van dit evenement.

Tussen 21.00 en 07.30 zullen de volgende artiesten geprogrammeerd staan:
Area 1: Hardcore Needs
Nosferatu (NL)       
Promo (NL)
Tommyknocker (IT)
Panic (NL)           
Predator (NL)   
The DJ Producer (UK)   
Triax (NL)
The Viper (NL)
D-Passion (NL)
Tymon (AUS)
The Sickest Squad (IT)
D-Ceptor (DE)
Mr Sinister (NL)
Newstyler (DE)
X-Treme (NL)           
   
LIVE on stage:
Endymion (NL) ,  Art of Fighters (IT)       
           
Area 2:  Vital Freestyle   
The Darkraver (NL)
Buzz Fuzz (NL)
Leviathan (NL)
Pita (NL)
Foltergeist (NL)
Da Dreamer (NL)
DJ Fly (BE)
Potato (NL)
D-Ultra (NL)
Cento (NL)                             
Differens (NL)
Dennis The Menace (NL)                            

Tickets
Het beste nieuws dat we je kunnen brengen voor dit evenement: De ticketprijs is ten opzichte van 2003 niets gestegen! Dat is dus op een tijdsbestek van 7 jaar! En dat is op zich al een mooie bijkomstigheid als we kijken naar de jaarlijkse prijsstijgingen om ons heen. De voorverkoop is reeds gestart en tickets zullen  dus slechts € 38,50 ex fee kosten en zijn te verkrijgen bij alle Free Record Shops en Primera zaken in Nederland. In België via FNAC en alle Free Record Shops en in Duitsland via www.partytickets.de. Ook zullen een aantal bekende vaste voorverkoopadressen voorzien worden van hardtickets. Wil je snel, veilig, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop dan via www.u-h-m.com je E-Ticket of in de webshop een full colour hardticket.

Voordelige busservice UHM ism Dance-FestivalBus
In samenwerking met partner DFB (Dance Festivalbus) zal het opnieuw mogelijk zijn om op 31 December 2010 de NYE editie van Raving Nightmare te bezoeken tegen een zeer scherp bustarief. UHM en DFB hebben de handen ineen geslagen om iedereen te laten profiteren van een zeer goedkope bus regeling.
Al vanaf € 17,50 zijn er bustickets verkrijgbaarr! Kijk voor de complete lijst op  www.dance-festivalbus.nl. Staat jouw opstapplaats er niet bij? Je kan zelf een opstapplaats kiezen bij een boeking van minimaal 10 personen. Stuur hiervoor een e-mailtje naar dance-festivalbus@live.nl.
Voor de laatste updates kijk op www.u-h-m.com of www.dance-festivalbus.nl.

Transport en parkeren
Er zijn talloze mogelijkheden om met het openbaar vervoer tot aan de locatie te komen. Zo is het NS Centraal Station op loopafstand gelegen van de locatie. Kijk op www.ns.nl, www.b-rail.be of www.bahn.de voor de mogelijkheden en prijzen met de trein.
Voor degene die met eigen vervoer naar Maastricht komt raadt men aan om de auto in de daarvoor bestemde vakken of parkeergarage aan de overzijde van de maas te parkeren. De organisatie waarschuwt nadrukkelijk dat parkeren achter de locatie ten strengste verboden is ivm de aanrijd route van hulpdiensten.

Overige info....
In de loop naar het evenement zullen alle details bekend worden gemaakt. Maar de volgende info is alvast handig om te weten:

  • Er zullen vanuit diverse regio’s en landen waaronder Duitsland, Nederland (Limburg, Brabant en Gelderland) en België bussen worden georganiseerd naar dit evenement. Hou de website van UHM in de gaten voor meer informatie!
  • Op dit evenement zal UHM ook kluisjes inzetten om je spullen en/of jassen op te bergen. Je kan direct aan de kassa bij binnenkomst je kluisje huren.
  • In de hoofdingang bij de kassa staat een pin automaat.
  • Houdt bij binnenkomst altijd je legitimatie gereed. Het evenement is voor 17+.
  • De website inclusief intro trailer gaat binnenkort online. hou www.ravingnightmare.com in de gaten voor de laatste updates

U-H-M

woensdag 27 oktober 2010

1786 x gelezen