DJ Vince omringd zich met talent uit het Noorden

Het gonst in het Noorden. Een nieuwe generatie outcasts staat 15 januari op, om zijn plek in de rangorde te bevechten. Onder hen ook zoons en dochters van de eerste generatie gabbers. Opgegroeid met snelle beats en draaitafels op hun slaapkamer heeft de evolutie een snelle vlucht genomen. Deze nieuwe generatie true to hardcore denkt, ademt en leeft hardcore. DJ Vince komt als artiest van het eerste uur en voorbeeld voor velen naar Outcast om deze nieuwe gelederen te inspecteren. En slechts vijf euro entree maakt Outcast daarbij verplichte kost voor iedereen met een hart voor hardcore.

Mixmeester DJ Vince zal ook zelf de fundering van het monumentale Huize Maas gaan testen. Nuchterheid met een zachte g en hardcore liefhebber pur sang. Ik hou gewoon van die harde kick en van scheurgeluiden. En omdat hij daarbij als geen ander kan beatmixen en scratchen is het één van Nederlands meest geliefde hardcorejockeys. En dus ook een graag geziene gast op Outcast. Hij omringd zich deze avond dus met verschillende artiesten uit Groningen, Friesland en Drenthe. De volledige line-up ziet er als volgt uit:

Vince
Vreestyle
Psyco Brothers
Alienum Corpus
Omistettu
Twist

Voor een voorverkoopprijs van slechts € 4,00 (ex. fee) en een deurprijs van € 5,00 kun je zeven uur lang non stop feesten op Outcast. Tickets zijn landelijk verkrijgbaar via www.huizemaas.nl en in Groningen via platenzaken Plato en Hemmes. Zaterdag 15 januari is het dan zover. De naalden worden weer geslepen, de lampen uitgericht en de vloeren en het dak nog even verstevigd, want het kan er wel eens hard aan toegaan: Outcast II is in aantocht!

Outcast – North to the core

Huize Maas

maandag 22 november 2010

1481 x gelezen