Ghosttown 2011: line-up release

Op zaterdag 12 maart 2011 vindt Ghosttown - het nummer één early hardcore event - plaats in de Central Studios in Utrecht. Wie Dance 2 Eden de laatste tijd op Twitter heeft gevolgd, heeft al een aantal namen uit de line-up voorbij zien komen. In dit bericht vind je de volledige line-up van beide zalen. Met deze lijst van artiesten belooft Ghosttown 2011 wederom een legendarische editie te worden.
 
Line-up
De fans zijn het er over eens: Frantic Freak ademt early hardcore. Mede dankzij zijn ongeëvenaarde platenkeuze tovert hij een stapel vinyl in no-time om in een meesterlijke early hardcore-set.
 
De grondlegger van de PsyCore, Leviathan, heeft een niet mis te verstane CV. Zijn vele releases op Cenobite Records zijn met hun rauwe sound heerlijk om volledig op los te gaan en zijn optredens op de eerste Hellraiser events liggen bij velen nog in het geheugen gegrift.
 
Speciaal voor de Flashbackz area laat Dance 2 Eden de oldschoolveteraan Joe Inferno uit Italië overkomen. Deze man heeft een stel waanzinnige klassiekers op zijn naam staan, waaronder Hysteria en Tribal Church.
 
De volledige line-up ziet er als volgt uit:
 
Area 1: Ghosttown, Early hardcore

    * Isaac
    * Leviathan
    * Waxweazle
    * The Stunned Guys
    * Frantic Freak
    * J.D.A.
    * Dazzler
    * Champ-E-On
    * MC: Da Mouth of Madness

Area 2: Flashbackz, Oldschool

    * Joe Inferno
    * Darkraver
    * Human Resource
    * Paralizer
    * Abraxas
    * Petrov
    * MC: TMC
 
Tickets
Tickets voor Ghosttown 2011 kosten € 27,50 ex fee en zijn verkrijgbaar op dance2eden.nl. Indien de BTW-verhoging doorgaat, zal Dance 2 Eden een deel hiervan voor zijn rekening nemen en de prijs van een Ghosttown-kaartje vanaf 1 januari 2011 hoe dan ook beperken tot € 29,50 ex fee. Aan de kaartverkoop kan de organisatie echter duidelijk merken, dat de echte Ghosttown-liefhebbers voor zekerheid gaan en hun tickets voor Ghosttown 2011 al vóór 1 januari 2011 binnen willen hebben.

Dance 2 Eden

zondag 19 december 2010

1762 x gelezen