Audio Active - timetable en meer info

Een paar dagen geleden heb je nog kunnen knallen met oliebollen en vuurwerk, maar op zaterdag 8 januari kan je je nieuwe jaar op een andere, goede manier knallend beginnen. De grote zaal van Het Paard van Troje staat in het teken van frenchcore, tekno, tribecore, uk hardcore en wat vieze breaks; het is weer tijd voor Audio Active.

De timetable voor zaterdag ziet er als volgt uit:

23:00 - 23:45 Explicit
23:45 - 00:45 Rotator [FR]
00:45 - 01:30 Sonnotek [FR]
01:30 - 02:15 Progamers [FR}
02:15 - 03:00 Maissouille [FR]
03:00 - 04:00 Simon Underground [UK]
04:00 - 04:45 The Speed Freak [DE]

De avond is opbouwend: het gaat van donker naar breaks, van wiebelen tot no-nonsense-beuken.

Bereikbaarheid
Audio Active vindt plaats in een legendarische poptempel die centraal in het centrum van Den Haag ligt. Het Paard van Troje is op loopafstand van Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor. Tevens heeft het een tram/randstadrail-halte voor de deur (Grote Marktstraat)
Relaxt thuiskomen lukt altijd vanaf Den Haag:
- Den Haag Holland Spoor is aangesloten op het nachttreinnetwerk en vanaf +/- 5 uur is elke uithoek van Nederland bereikbaar.
- Vanaf de Buitenhof vertrekken er nachtbussen die naar alle steden in de regio Haaglanden rijden.
http://www.ns.nl / http://www.b-rail.be / http://www.ov9292.nl / http://www.htm.net zijn de websites die je kan checken voor je persoonlijke routeplanner.

Wanneer je met de auto komt, kan je vanaf 22:00 in de directe nabijheid van Het Paard gratis parkeren! Mocht je liever je auto in een parkeergarage willen zetten: 'Texaco' aan de Jan Hendrikstraat en 'Q-park' onder de Haagse Tramtunnel zijn 24/7 open.

Overige
# Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de dagkassa van Het Paard van Troje en bij de Free Record Shop. Online kan je hier terecht.
# Wanneer je lid wordt van TTS-Facebook en/of Hyves, krijg je alle updates/mixen/foto's als eerste binnen. Tevens vind je daar de links naar opnames van vorige edities.
# iPod/iPhone gebruikers kunnen eventueel gebruik maken van het podcastkanaal. Dan kom je alvast in de Audio-Active-sfeer.

TTS

woensdag 05 januari 2011

1795 x gelezen