The Third Movement tour

Onder het mom 'movement is improvement' heeft The Third Movement sinds de oprichting veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo is het platenlabel een kweekvijver gebleken voor nieuw aanstormend talent, waarvan een aantal van hen zich inmiddels tot de gevestigde orde mag rekenen.

Daarnaast is de sound van The Third Movement in de loop der jaren volledig de breedte ingegaan. Met hardcore nog altijd als hoofdmode is er meer en meer ruimte gekomen voor de 'meer experimentele' aftakkingen van deze sound.
Een decennium geleden is het alweer dat Sebastian Hoff, beter bekend als DJ Promo, er voor zorgde dat The Third Movement het daglicht zag. De visionair Hoff zette in november 2000 met de eerste release op het platenlabel de toon voor hetgeen The Third Movement 10 jaar later nog altijd kenmerkt, kwaliteit. In samenwerking met een aantal partners waarmee The Third Movement in de loop van de jaren een prettige verstandhouding heeft opgebouwd, zal vanaf januari 2011 de officiële ´The Third Movement - 10 Years Of Music Tour´ losbarsten.

Maastricht (NL) & Bochum (DE)

De Third & Underground House Movement schijnt een perfecte combinatie te zijn om een kwalitatief en muzikaal hoogstaand evenement neer te zetten. De één vult de ander aan op verschillende gebieden. In 2003 vonden deze 2 organisaties zich al een keer. Toen betrof het een unieke samenwerking voor het eerste r_AW evenement en naar later blijkt ook de laatste. Want het concept is later verder gegaan als Club r_AW. Het zal dan ook niet verrassend zijn dat deze partijen opnieuw de handen ineen slaan voor de tour omtrent het 10 jarig bestaan van Third Movement. UHM zal een exclusieve samenwerking aangaan voor de tour in Zuid Nederland en in Duitsland.

Voor Zuid Nederland is de keuze gevallen op de locatie in Maastricht waar deze 10 years of music tour thuis hoort: de Platte Zaol en nu bekend als Maastricht Music Hall. Op zaterdag 16 April 2011 zal Maastricht opnieuw met keiharde rauwe techno, industrial en hardcore beats worden overspoeld!

Line-up
Area 1: 10 years of TTM - hardcore
Promo (10 years TTM set)
The DJ Producer (UK)
Catscan (NL)
Sandy Warez (BE)
The Wishmaster (IT)
D-Passion (NL)
Armageddon Project (IT)
Sequence & Ominous (NL)

Area 2: 10 years of TTM - Industrial/hardtechno
Daniela Haverbeck (CLP)
N-Vitral (NL)
Mindustries (NL)
Matt Green (UK)

Tickets
Tickets voor de editie in Maastricht zijn te verkrijgen in de voorverkoop voor slechts € 25,- ex fee! Je kan terecht bij alle Free Record Shops en Primera zaken in Nederland. In België via FNAC en alle Free Record Shops en in Duitsland via www.partytickets.de. Ook zijn een aantal bekende vaste voorverkoopadressen voorzien van een beperkt aantal hardtickets. Wil je snel, veilig, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop dan via www.u-h-m.com je e-ticket.
Voor Duitsland (Ruhrgebiet) is gekozen voor de meest ultieme underground locatie: de Matrix in Bochum. Hier zullen op Paaszondag (24 april 2011) maar liefst 3 areas in diverse stijlen worden geprogrammeerd waarbij UHM een extra area zal gaan hosten.

Line-up
Area 1: 10 years of TTM - hardcore
Promo (NL) (10 years TTM set)
Stormtrooper (AT)
Daniela Haverbeck (CLP)
The Wishmaster (IT)
Catscan (NL)
D-Passion (NL)
Sequence & Ominous (NL)

Area 2: 10 years of TTM - Industrial/hardtechno
Peaky Pounder (NL)
Richie Gee (ES)
Manu Le Malin (FR)
Simon Underground (UK)
Sandy Warez (BE)
Deathmachine (UK)

Area 3 Partners in Crime by UHM
Newstyler (DE)
D-Ceptor (DE)
Triax (NL)
X-Treme (NL)
Mr Sinister (NL)
Hate Division (DE)
Sillysickcore (DE)
R-Kane (DE)
Quitara (NL)

Tickets
Tickets voor de editie in Bochum zijn te verkrijgen in de voorverkoop voor slechts € 25,- ex fee! Je kan terecht bij alle Free Record Shops en Primera zaken in Nederland. In België via FNAC en alle Free Record Shops en in Duitsland via www.partytickets.de en Eventim. Ook zijn een aantal bekende vaste voorverkoopadressen voorzien van een beperkt aantal hardtickets. Wil je snel, veilig, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop dan via www.u-h-m.com je e-ticket.

Beide locaties hebben in verhouding een beperkte capaciteit qua bezoekersaantallen en er zijn geen geluidslimieten! Deze 2 factoren samen zullen zorgen voor een unieke sfeer met alleen de liefhebbers en fans van elektronische muziek in de hardere housestijlen die TTM vertegenwoordigd.

Het moge duidelijk zijn dat in de line up uitsluitend artiesten geprogrammeerd worden die TTM vertegenwoordigen maar ook artiesten die in de laatste 10 jaar een (grote) rol hebben gespeeld binnen het TTM label of hebben samengewerkt op muzikaal gebied. Tevens zal DJ Promo tijdens deze edities een speciale 10 Years of TTM dj set voorbereiden!

U-H-M

woensdag 12 januari 2011

2103 x gelezen