Ground Zero Festival maakt datum bekend

Het rauwste festival van de harde stijlen keert dit jaar al op zaterdag 11 juni terug naar het bos- en waterrijke Area Bussloo. Ground Zero Festival 2011 barst om 12.00 uur 's middags los om tot 23.00 uur 's avonds door te gaan en stelt organisatoren UDC en Multigroove daarmee in staat om het geluid nog een flink tandje harder te kunnen zetten.

De Mainstage zal dit jaar haar stoere positie in de waterlinie van het geweldige strand van Area Bussloo weer heroveren. Daarnaast duurt het festival dit jaar ook geen 10 maar 11 uur zodat je dus een uur langer door kunt feesten.

Deze zesde editie van Ground Zero Festival bevat opnieuw een duizelingwekkende optelsom van alle harde dancestijlen met een verrassende en diverse programmering. Zowel de line-up als de areas worden binnenkort bekend gemaakt, dus houd www.groundzerofestival.com goed in de gaten.

Eerste 2.500 tickets voor €25!
Ticketverkoop voor Ground Zero Festival start komende zaterdag 29 januari op www.groundzerofestival.com, www.paylogictickets.nl en in alle winkels van Primera. De eerste 2.500 tickets worden verkocht voor het early bird tarief van slechts €25,- (ex. fee). Hierna geld het normale tarief van €45,- (ex. fee). Wees er dus snel bij!

Check www.groundzerofestival.com voor de officiële teaser. Of volg het laatste Ground Zero nieuws via Hyves, Facebook, Twitter, MySpace en YouTube.

Multigroove

dinsdag 25 januari 2011

2038 x gelezen