Third Movement tour doet Groningen aan

In samenwerking met Huize Maas waarmee in de loop van de jaren een prettige verstandhouding is opgebouwd zal de officiële The Third Movement - 10 Years Of Music Tour op 12 maart Groningen aandoen. Ruim een decennium geleden is het dan alweer dat Sebastian Hoff, beter bekend als DJ Promo, er voor zorgde dat The Third Movement het daglicht zag. De visionair Hoff zette in november 2000 met de eerste release op het platenlabel de toon voor hetgeen The Third Movement 10 jaar later nog altijd kenmerkt, kwaliteit.

Onder het mom 'movement is improvement' heeft The Third Movement sinds de oprichting veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo is het platenlabel een kweekvijver gebleken voor nieuw aanstormend talent, waarvan een aantal van hen zich inmiddels tot de gevestigde orde mag rekenen. Daarnaast is de sound van The Third Movement in de loop der jaren volledig de breedte ingegaan. Met hardcore nog altijd als hoofdmode is er meer en meer ruimte gekomen voor de ‘meer experimentele' aftakkingen van deze sound.

Huize Maas bestaat dit jaar 85 jaar. Sinds de oprichting in 1926 is deze zaal gehuisvest in een monumentaal pand aan de Vismarkt, in hartje Groningen. Met de sfeer van toen en het geluid van nu, een Funktion One geluidssysteem, vormt Huize Maas een prachtig decor voor het bezoek van The Third Movement delegatie aan de hoofdstad van het noorden. Op www.huizemaas.nl kun je de locatie bekijken via de virtuele 360-graden toer. De line-up ziet voor 12 maart ziet er als volgt uit:   

Promo
D-Passion
The Wishmaster (It)
Mindustries
Sequence & Ominous

Win een VIP-treatment!

E-tickets in de voorverkoop kosten slechts € 12,00 (ex. fee) en zijn landelijk beschikbaar via www.huizemaas.nl/tickets en alle Free Record Shops. In Groningen zijn kaarten voor dit feest ook verkrijgbaar bij platenzaken Plato en de Jongens van Hemmes. Zet dit feest ook in je Facebook-agenda en maak automatisch kans op een VIP-treatment met backstage toegang en gratis consumpties.

Huize Maas

donderdag 20 januari 2011

1720 x gelezen