Nightmare - time table en algemene info

Iedereen kan zich inmiddels opmaken voor het knetterruige Nightmare Hell Awaits op 23 april in de vertrouwde Rotterdamse Ahoy. Verdeeld over de twee areas, Present en Early, treedt tussen 22.00 uur 's avonds en 7.00 uur 's ochtends een keur aan nationale en internationale hardcore artiesten aan. Hieronder tref je de timetable aan plus aanvullende info over het beukfeest.

Timetable

PRESENT:
22.00 – 23.00 Furyan vs WeaponX
23.00 – 00.00 Na-goyah vs S’Aphira
00.00 – 01.00 Art of Fighters
01.00 – 02.30 Catscan vs Outblast
02.30 – 03.00 Noize Suppressor (live)
03.00 – 04.30 Tommyknocker vs Amnesys
04.30 – 06.00 Darrien Kelly vs Paul Elstak
06.00 – 06.30 Traxtorm Gangstaz Allied
06.30 – 07.30 Partyraiser vs Unexist
Hosted by MC Ruffian.

EARLY 22.00 – 23.00 Waxweazle
23.00 – 00.30 The Stunned Guys
00.30 – 02.00 Scott Brown
02.00 – 02.30 Euromasters (live)
02.30 – 04.30 Panic vs The Viper
04.30 – 06.00 Vince vs Predator
06.00 – 07.30 Forze DJ Team
Hosted by Da TMC.

Wachtrijen
Met het oog op eventuele politiecontroles bij de ingang, adviseert de organisatie de bezoekers om vroeg te komen. In het verleden zorgde de combinatie van deze controles en een spitsuur bij de ingang tot langere wachtijden. Hier kan de organisatie helaas maar beperkt invloed op uitoefenen.
Een betere bezoekersspreiding kan deze opstopping grotendeels voorkomen en zorgt voor een snellere doorstroom bij de ingang. Neem deze raad dus s.v.p. ter harte en reis een uurtje eerder af naar Rotterdam.

Toegangsbeleid
De minimumleeftijd is 16 jaar. Er kan gevraagd worden naar legitimatie om je leeftijd te controleren bij de ingang. Om er voor te zorgen dat iedereen op een veilige manier kan genieten tijdens Nightmare zullen alle bezoekers bij de ingang gefouilleerd worden. De organisatie houdt zich aan het zero tolerance beleid van de gemeente Rotterdam. Dit betekent dat zowel soft- als hard drugs niet zijn toegestaan tijdens het event. In samenwerking met de politie zal de organisatie hierop tijdens het hele event controleren.

Wat mag wel mee & wat niet
Je fotocamera mag je gewoon mee naar binnen nemen. Professionele fotocamera's en video camera's worden niet toegelaten. Deodorant, parfum en soortgelijke producten mogen alleen naar binnen in de originele, gesloten verpakking. Spuitbussen onder druk mogen om veiligheidsredenen niet mee naar binnen. Mensen die met drugs en/of wapens proberen binnen te komen, worden direct overhandigd aan de politie.

Kluisjes
Zorg dat je een warme jas bij je hebt. Wanneer Nightmare is afgelopen kan het buiten koud zijn. Je kunt je jas net als je tas of andere waardevolle spullen opbergen in één van de vele Lockerbox kluisjes die tijdens het event te huur zijn. Voor een kluisje betaal je €6,- plus €5,- borg voor de sleutel. Je hebt gedurende het hele event toegang tot je kluisje.
Via www.lockerbox.nl/rent_a_locker.php kun je nu al online je kluisje voor Nightmare huren.

Munten
Gedurende de hele nacht is er eten en drinken verkrijgbaar. Betalen doe je met de speciale munten die bij verschillende kassa's verkrijgbaar zijn. Je kunt hiervoor betalen met cash en pin.

Openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar; vanaf station Rotterdam Centraal neem je de metro of de bus naar halte Zuidplein. Deze halte ligt op slechts vijf minuten loopafstand van Ahoy. Let op; in het weekend vindt er geen kaartverkoop plaats op de metrostations, maar er zijn nog altijd kaartcontroles. Voor de laatste info, check www.9292ov.nl of www.ret.nl 

Routebeschrijving auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Neem op de Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg hierna de borden Ahoy. In je Tom Tom of ander navigatiesysteem kun je het adres Ahoyweg 10, Rotterdam invoeren. Voor een uitgebreide routebeschrijving, check de Algemene Info op de website www.nightmare-indoor.com Voor de meest actuele verkeersinfo, check www.bereikbareregiorotterdam.nl

Parkeren
Ahoy heeft een zeer ruim parkeerterrein en rekent €11,- voor een uitrijkaart. Op vijf minuten loopafstand kun je ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

UDC

dinsdag 19 april 2011

1977 x gelezen