Oldschool Gangsters

Er is er één jarig, Hoera, Hoera, dat kun je wel zien, it’s the Queen! Het is een algemeen feit dat Koningin Beatrix in januari al jarig is geweest, maar op 30 april viert ze deze pas landelijk ter ere van haar overleden moeder, Koningin Juliana. Een mooie gelegenheid voor de Oldschool Gangsters om Rotterdam op z’n kop te zetten! Zo een stukje geschiedenis les is altijd mooi meegenomen toch..?

Vrijdag 29 april as. zijn de Oldschool Gangsters een nachtje eerder in Koninklijke feestsferen tijdens de oranje “Queensnight Editione” in de pas heropende locatie Waterfront. Deze locatie is gelegen aan de waterkant wat een prachtig uitzicht geeft over de Maas. De bezoekers zullen er alleen niet lang van dit uitzicht kunnen genieten, want als het aan de Oldschool Gangsters ligt wordt er deze avond alleen maar flink gestampt op de beste Oldschool, Early Rave en House Classics die men maar bedenken kan. Deze avond wordt er een dikke maar vooral vernieuwende b-day bash gegeven voor de Koningin en alle gasten, verzorgd door artiesten als Paul Elstak, DJ Rob & MC Joe, Miss Monica en Misjah, die speciaal voor deze avond een euforische X-Trax Classics Set neer komt zetten.

Zoals gezegd: vernieuwende, maar vooral frisse editie...Deze avond gaan de Oldschool Gangsters namelijk een stapje verder, een stukje innovatie ten top met een leuke uitbreiding binnen het concept Oldschool Gangsters. De voor de meeste onder ons nieuwe muziekstroming Dubstep vertegenwoordigt en brengt de lekkerste Dubstep in Waterfront door artiesten als Substar, Diseronno en Hayogan, and more om de benodigde bassen uit de speakers te laten dreunen in hun eigen Dubberz area op 29 april. Door deze stap te zetten wilt Oldschool Gangsters nog breder van concept worden met een "Open Mind" en geeft hiermee aan dat de samensmelting van diverse stijlen heel goed past binnen onder andere de muren van het nieuw geopende Waterfront Rotterdam!  

So Open Your Mind and get Ready for this innovating edition of Oldschool Gangsters Queensnight Editione!

Line-up Queensnight Editione

Area 1            Oldschool Gangsters

Paul Elstak
Misjah (X-trax Classics set)
DJ Rob & MC Joe
Stanton
Miss Monica
Alessandro Stasi
Reza
Ricos
PsyckoDJ

Hosted By MC-B & MC Joe

Area 2  Dubberz

Substar b2b Diseronno
Basted
Hayogan
Wobblefest

Hosted By Robboxx

Datum, Tijd & Place to be

29 april 2011 | 22:00 – 06:00

Waterfront, Boompjeskade 15, 3011 XE, ROTTERDAM -www.waterfrontrotterdam.nl

Tickets

De tickets kosten € 15,-- ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via www.easyticket.nl  op www.oldschoolgangsters.nl en See Dance.
Door = More: € 20,--

Legitimatie

De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

Oldschool Gangster

dinsdag 19 april 2011

2770 x gelezen