Earthquake - Ignored and provoked

Speaking...but not heard...
Talking...but misunderstood...
Explaining...getting returned by disbelief...
Feeling powerless... screaming...been seen as an idiot...
Becoming speechless... judged to be a liar...
My revenge will come...just accept it...

Het muziek festival Earthquake dat een groot deel van de hardere house stijlen vertegenwoordigd heeft in Duitsland al een hele reis gemaakt, vanaf 2006 zijn steden als Köln, Duisburg, Oberhausen en Bochum aangedaan. Velen hebben het Earthquake festival op 29-08-2009 in Oberhausen nog vet in hun geheugen staan! Een in & outdoor event om niet snel te vergeten. In 2010 werd er nog een indoor editie aan het rijtje toegevoegd in een andere beruchte en historische locatie in Bochum welke inmiddels van eigenaar gewisseld is.

In 2011 zal het opnieuw gaan rammelen in Bochum. Deze keer is de ultieme locatie gevonden waar het concept de komende jaren een thuisbasis zal krijgen. Het voormalig Tarm Centre aan de Rombacher Hütte 6-10 in Bochum zal de organisatie exclusief voor de hardcore & techno liefhebbers omtoveren tot een van de meest geschikte indoor hardcore locaties in Duitsland. Onlangs heeft er een grote verbouwing plaats gevonden en is er zelfs een groot stuk bij gebouwd aan de mainarea. Totaal 4400m2 aan partyruimte. Op zaterdag 27 Augustus 2011 gaan de poorten open voor Earthquake – the indoor hardcore festival 2011.

Verdeeld over 4 indoor areas en 1 outdoor (met zwembad) zal de internationale top uit de hardcore scene worden uitgenodigd. In een 12 uur (20.00 – 08.00) durende marathon zullen nagenoeg alle stijlen in de hardere house stijlen vertegenwoordigd zijn. Klik hier voor de pre trailer voor een korte impressie http://youtu.be/f8YNNm0cw3Q

Chill out(door) area

De speciale outdoor area met zwembad zal fungeren als een unieke chill out waar op een relaxed en aangenaam geluidsniveau de “History of House” gepresenteerd zal worden door o.a. een 5 uur non stop durende dj set van DJ Stanton (Rotterdam - Parkzicht). Er is waarschijnlijk niemand anders die dit muziek verhaal zo kan laten horen als deze man!

Ook biedt de organisatie de mogelijkheid aan bekende merken van DJ gear techniek, platenlabels, magazines, agencys en andere belanghebbenden in hardere house stijlen om hier aanwezig te zijn, zodat zij de nodige informatie kunnen verstrekken d.m.v. demo’s en nieuwe producten. Er zijn nog enkele plaatsen te vergeven, bij interesse: stuur Uw aanvraag in een email naar info@u-h-m.com.

Deze 5e area zal hierdoor meer een muzikaal en informatief karakter krijgen waar je gedurende de hele nacht terecht kan voor informatie of om te chillen, luisteren en kijken.

Line Up

Area 1: The Self-destructors (Hardcore)
Nosferatu (NL)
Tha Playah (NL)
Triax (NL)
Catscan (NL)
The Viper (NL)
Amnesys (IT)
D-Passion (NL)
Tieum (FR)
Endymion (NL)
D-Ceptor (DE)
Tommyknocker (IT)
Predator (NL)
Newstyler (DE)
Hardskull & Levithrone (RUS)
X-treme (NL)
Mr Sinister (NL)
Evil Activities (NL) LIVE
Art of Fighters (IT) LIVE
Hosted by: Mc D-Style (NL)

Area 2: The Survivors (Early Rave, Old Skool, Early Hardstyle, Freestyle)
Paul Elstak (NL)
The Darkraver (NL)
Ruthless (NL)
Leviathan (NL)
Panic (NL)
Buzz Fuzz (NL)
Gizmo (NL)
Kristof (BE)
Khalkopf (DE)
Paraghandy & E-Light (DE)
Max Pain (NL)
D.O.T (DE)
Hosted by: Mc Nolz (NL)

Area 3: The Resistance (Industrial, Hardtechno, Breakcore, UK Hardcore)
Ophidian (NL)
Viper XXL (DE)
The Outside Agency (NL)
Stormtrooper (AT)
Tymon (AUS)
The DJ Producer (UK)
N-Vitral (NL)
Sandy Warez (BE)
Dep Affect (AUS)
Aural Exciter (DE)
Hosted by: Mc Matos (LUX)

Area 4 The Destroyers (Terror, speedcore, Frenchcore) hosted by Xtreme Noize
The Sickest Squad (IT)
The Speedfreak (DE)
Bonehead (JAP)
TerrorMasta (DE)
Tense (USA)
Qualkommando (DE)
Jensen (DE)
Hate Division (DE)
Junkie Kut (UK)
Agnes P (DE)
Sillysickcore (DE)
Miss Missgeschick (D)

Area 5 The value of human life (The history of house)
DJ Stanton (NL) (5h non stop)
Red Ace (NL)
Potato (NL)
OCD (NL)
Quitara aka Dalora (NL)

Ticket informatie + early bird duoticket

De voorverkoop zal op 3 Juni 2011 starten via de bekende kanalen in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Italië en de rest van Europa. Reguliere Tickets zullen €32,50 ex fee gaan kosten.

Koop je kaartje via de CTS/Eventim verkooppunten in heel Duitsland en via partytickets.de, alle FNAC verkooppunten en Free Record shops in België en in Nederland alle Free record shops en Primera winkels. Natuurlijk zullen nu ook weer bij de bekende vaste verkoopadressen originele tickets te verkrijgen zijn. Wil je snel, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop via
www.u-h-m.com
je E Ticket.

Early bird Duo tickets!

De organisatie geeft iedereen de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief een duo ticket aan te schaffen. Tot 1 Juli 2011 kan je voor €55,- ex fee een Duo ticket aanschaffen. Dit ticket is geldig voor 2 personen. Je bespaart hier € 5,- per ticket + 1x boekingsfee en reserveringskosten. Let op: Je kan dit speciale ticket alleen exclusief via
www.u-h-m.com
of
www.partytickets.de
bestellen in de vorm van een E Ticket.

VIP Tickets (all In)

Er zijn ook een beperkt aantal VIP tickets te verkrijgen. Net als vorig jaar zul je met dit ticket onbeperkt drank en food kunnen nuttigen. Tevens ontvangt iedereen met dit ticket een poster en een CD met de release van de Earthquake EP. Deze keer zal de gehele 2e verdieping met balkon in de mainarea fungeren als VIP area. VIP tickets regulier kosten € 85,- ex fee en zijn alleen via de UHM ticketshop en via Partytickets.de als E Ticket te koop. Voor de Duitse gasten die zowel VIP willen als ook met Vrr/Vrs willen reizen geeft de organisatie het advies om eerst een normaal ticket incl Vrr/Vrs aan te schaffen via Eventim en daarna via de UHM ticketshop je ticket te upgraden (52,50 ex fee) naar VIP. Dit spaart ook nog aanzienlijke reserveringskosten. Deze upgrade is overigens voor iedereen mogelijk die reeds in het bezit is van een normaal ticket en later alsnog wil besluiten om VIP te gaan. Het is dan wel noodzakelijk dat je zowel je Eventim / normal ticket als je E Ticket (upgrade) kan tonen bij het betreden van het evenement.Meer informatie, speciale acties en details zullen in de loop naar het evenement bekend worden gemaakt. Volg de laatste feiten rondom dit spektakel via de socialmedia Facebook en Twitter

www.facebook.com/earthquakefestival

www.facebook.com/uhmevents

www.twitter.com/uhmevents

of via
www.earthquake-festival.eu
/
www.u-h-m.com

U-H-M

woensdag 01 juni 2011

2655 x gelezen