Proud 2 Be Hardcore

Vorig jaar konden we voor het eerst in Nederland kennis maken met het concept Proud 2 Be Hardcore.  En hoe! De discotheek Mondial stond in die periode in de steigers voor een grote verbouwing maar dat weerhield de echte hardcore liefhebbers er niet van om massaal naar Beek te komen waarmee een eerste succesvolle editie een feit werd!  De Mondial werd daarmee gelijk op de (Hardcore) kaart gezet. Het was destijds al aangekondigd, slechts 1x per jaar zal er in deze locatie een exclusief hardcore evenement van dit niveau plaats vinden. Een reden temeer om er in 2011 wel bij te zijn.  Op vrijdag 21 oktober 2011, in de herfstvakantie periode, komen we dus keihard terug met dit volwaardig en pure hardcore evenement! Maar liefst drie areas zullen worden voorzien van de nodige hardcore ingrediënten in diverse stijlen. En om het nog maar eens te benadrukken,voor dit evenement zijn de deuren geopend van 21.00 tot 07.00! Dat is op zich al een uniek gegeven. En het recept is ook bekend: een line up van nieuw talent en upcoming dj's uit Nederland en de grensstreek aangevuld met een aantal internationale toppers en de locatie vol stoppen met speakers.

De line-up  liegt er deze keer ook niet om. Het neusje van de zalm in de diverse stijlen onder één dak.  (Inter)nationale top artiesten als  oa Noize suppressor, Endymion, Tha Playah, Mad Dog, Simon Underground, Deathmachine, Richie Gee en Leviathan komen in 2011 de boel op zijn kop zetten samen met de regionale helden en residents.  De Mondial zal ook nu weer letterlijk en figuurlijk uit haar voegen barsten!

Area 1: Proud 2 Be Hardcore
Noize Suppressor (IT)
Mad Dog (IT)
Tha Playah (NL)
Triax (NL)
Endymion (NL)
D-Ceptor & Newstyler (DE)
X-Treme (NL)
Mr Sinister (NL)
Quitara (NL)
Joepardy (NL)
Symteck (NL)
Amada (NL)

Area 2 Proud 2 Be Gabber (classics, Early Rave, old skool)
Buzz Fuzz (NL)   
Leviathan (NL)
Early Bastards (NL)
Sceletor (NL)
Da Dreamer (NL)
Crosswire (NL)
Differens (NL)
Max Pain (NL)
The Inconceivable (NL)

Area 3 Proud 2 Be Industrial (Frenchcore, industrial, Terror)
Deathmachine (UK)
Simon Underground (UK)
Richie Gee (ES)
Bonehead (NL)
Omkara Techichi (NL)
Pita & Triax (NL)
Foltergeist (NL)
Psychologist (NL)
D.O.T (DE)

Tickets.
De voorverkoop is al gestart en tickets zullen slechts € 18,- ex fee kosten en zijn te verkrijgen bij alle Free Record Shops en Primera zaken in Nederland. In België via FNAC en alle Free Record Shops en in Duitsland via www.partytickets.de . Ook zullen een aantal bekende vaste voorverkoopadressen voorzien worden van hardtickets. Wil je snel, veilig, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop dan via www.u-h-m.com je E-Ticket.
Proud 2 Be Hardcore ?…..dan zorg dat je erbij bent op vrijdag 21 oktober 2011!

U-H-M

woensdag 31 augustus 2011

2430 x gelezen