Meltdown by Innervision

In Eindhoven dreigt een nucleaire meltdown. In de buurt van Dynamo zijn buitengewoon hoge concentraties radioactieve straling gemeten en alles wijst er op dat op 22 oktober 2011 de druk te hoog wordt waardoor een Meltdown onvermijdelijk is.

Een team van experts van het Internationaal Atoom- en Energie Agentschap (IAEA) is ingeschakeld om de situatie ter plekke te analyseren. Maar er gloort weinig hoop. “Op 22 oktober stijgt de druk naar een niveau van ongekende proporties. Door de combinatie van geluidsgolven, het decor en de lichtshow volgt een gevaarlijke kettingreactie. Hierdoor loopt iedereen die in Dynamo aanwezig is gevaar om geinfecteerd te worden met hardcore-straling.”

Area 1
Nader onderzoek wees uit dat, naast eerder genoemde elementen, een andere factor het gevaar nog meer vergroot. “Naast de lichteffecten, het geluid en de visuele prikkels zullen Noize Suppressor, Tha Playah, Future, Quickswitch, Reload-R, MC Sonik en X-Treme er voor zorgen dat ook muzikaal de druk toeneemt. De bezoekers zullen hierdoor bloot worden gesteld aan de meest overweldigende hoeveelheid hardcore-straling ooit.”

On The Edge
Waar nog een groot gevaar schuilt is het feit dat een van de headliners recentelijk een van de beste platen van het jaar heeft uitgebracht. “Tha Playah stond altijd al garant voor een brok energie en explosiviteit op het podium. Maar met het uitkomen van ‘On The Edge’ heeft hij zijn arsenaal uitgebreid met de beste hardcoretrack sinds tijden waardoor het publiek gegarandeerd zo hard los gaat dat het vrijkomen van straling niet te voorkomen is”.

Area 2
Het onderzoeksteam heeft daarnaast nog meer achterhaalt. “In een tweede stralingsbebied zullen nog meer mensen risico lopen door straling. Agonizer, Freeze, Phasor, The Impact en Tweaker zullen onder de vocale begeleiding van PFSquad MC proberen het publiek de avond te laten overleven.”

Belangrijke informatie
“De Meltdown op 22 oktober 2011 vindt plaats in Dynamo, een poppodium in Eindhoven. Kaarten kosten slechts 10 euro in de voorverkoop, dus er wordt verwacht dat het een samenkomst wordt van liefhebbers die de Meltdown van dichtbij willen meemaken. De straling is te hoog voor mensen jonger dan 16 jaar, dus is dit ook de minimale leeftijd om binnen te komen bij Meltdown.” De onderzoekers verwezen iedereen met verdere vragen door naar Facebook: http://www.facebook.com/innervisionehv . Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.dynamo-eindhoven.nl/tickets.

Dynamo

dinsdag 20 september 2011

2106 x gelezen