Castlevania weekend in Baarlo gaat niet door

In het weekend van 14 t/m 16 oktober zou bij Kasteel de Berckt in Baarlo een bijzondere gebeurtenis plaatsvinden, het Castlevania weekend. Voor de liefhebbers van Hardcore muziek werden de grootste namen op dit gebied bij elkaar gebracht. Zo zou75% van het dreamteam (Buzz Fuzz, Dano en Gizmo) present zijn, mannen die in het verleden de Heineken music hall op zijn grondvesten deden schudden. Nederland is op dit gebied de absolute wereldmarktleider. Overal in de wereld waar zij komen, trekken zij grote aantallen fans.

Voor de echte liefhebberden artiesten was dit weekend ook een soort van reünie,met daarnaast nog tal van activiteiten en workshops. Uit meer dan 12 landen zouden de mensen en artiesten naar Baarlo komen.

Deze goedgeorganiseerde gebeurtenis is maanden geleden gemeld aan de gemeente Peel en Maas. Minder dan één week van te voren werd het weekend door de gemeente Peel en Maas ineens verboden met een dwangsom van maximaal € 200.000.

Na intensief overleg op Maandag en Dinsdag j.l. tussen de Gemeente Baarlo, Kasteel De Berckt en de organisatie van Castlevania weigert de Gemeente Peel en Maas het weekend in zijn originele vorm plaats te laten vinden.

Kasteel de Berckt en de organisatie van Castlevania betreuren deze gang van zaken enorm en zijn dan ook met stomheid geslagen en zien geen ander mogelijkheid dan zich neer te leggen bij de beslissing van de Gemeente Peel en Maas.

Alle mensen die hun tickets al gekocht hebben, zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht en zullen hun ticket geld zo snel mogelijk retour krijgen van Ticketscript.

Shadowlands

donderdag 13 oktober 2011

1964 x gelezen