Regiocore: Hakken a/d Rijn

Op 19 novembern is het eindelijke weer zover, dan is Regiocore weer terug in Het Kasteel! We hebben weer twee zalen vol top artiesten weten te vullen, waarbij je in de grote zaal knallende Hardcore kunt verwachten en in de kleine zaal vooral de Tekno, Frenchcore en Breakcore de toon zullen zetten.

Wij zijn erg blij met alle positieve reacties die we van jullie gekregen hebben op de line-up van vorige keer, dus hebben we er alles aan gedaan om jullie ook deze keer niet teleur te stellen. Wij zijn dan ook erg trots dat we de grondlegger van de hardcore scène voor jullie hebben kunnen regelen, namelijk Ruffneck de oprichter van het Enzyme label. Miss Hysteria en Lunatic, die net twee nieuwe platen hebben uitgebracht en een remix voor Dione hebben gelanceerd, zullen als dynamic duo jullie nog verder door laten stampen. Ook hebben we op Regiocore natuurlijk een talent uit Alphen in de grote zaal staan, onze nieuwe resident Aeson gaat alles uit de kast halen om de eer van hardcore-Alphen hoog te houden. Mindkiller zal deze keer het spits afbijten en heeft ons beloofd een knalsetje neer te gaan zetten. Wij hebben hem al eens eerder als een bezetene horen knallen, zorg dus dat je zijn setje niet mist! Nog niet genoeg talent uit de regio gehoord? Nou dan hebben we nog Skullz voor je, deze knaller heeft al op menig groot feest gestaan maar nog niet op de onze, het werd dus wel eens tijd dat hij ook hier wat gehoor ging beschadigen. En speciaal voor iedereen die op het laatst nog lekker door wil raggen hebben we Extreme Noizer uitgenodigd, die met zijn terror/speedcore set de boel komt terroriseren.

Wil je wat anders dan hardcore horen, dan zit je in de tweede zaal zeker goed! Peter Onket gaat hier met een oldschool live tekno set beginnen en daarna nemen resident Spootnik het samen met Eize van het Kierewiet Sound System het rumoer over. En van de tekno gaan we met Le Demonist dan over op een lekkere beukende frenchcore beat. We vallen niet graag in de herhaling, maar aangezien we zoveel reacties op Mikey Idol van zijn fans hebben gehad, gaat hij de kleine zaal weer omtoveren tot een politiek incorrect beukfestijn. Gehoorbescherming verplicht dus!

Line-up:

- Ruffneck
- miss Hysteria
- Lunatic
- Aeson
- Spootnik
- Mikey idol
- Skullz
- Mindkiller
- le Demonist
- xtreme Noizer
- Peter Onket
 

P.L.U.R. Events

vrijdag 28 oktober 2011

2297 x gelezen