Line-up en trailer 20 Years Dance 2 Eden

Op zaterdag 10 maart 2012 viert Dance 2 Eden haar 20-jarig bestaan in de legendarische Central Studios te Utrecht, de bakermat van de grote indoor raves zoals Ghosttown, Trip 2 Dreamland en The Eden Rave. In een exclusieve setting zullen de echte fans getuige zijn van een waanzinnige line-up die de volledige geschiedenis van de early rave omvat. Meer dan 20 artiesten zullen in battle-modus hun opwachting maken gedurende deze nu al memorabele jubileumnacht.
 
Check hier de trailer, met daarin unieke originele beelden van Dance 2 Eden raves uit de beginjaren ’90!
 
De line-up:

    Ruffneck
    Darkraver
    Paul Elstak
    Dano
    Gizmo
    Buzz Fuzz
    The Prophet
    Pavo
    MD&A
    Petrov
    Rob
    Paralizer
    Leviathan
    Panic
    Dazzler
    Fuckface
    Dr. Rude
    Stanton
    Ricky da Dragon
    Lead
    The Philosopher
    MC Da Mouth of Madness

800 megapixel foto
Voor wie het nog niet ontdekt had, de 800 megapixel mozaïekfoto, samengesteld uit 10.000 beelden van foto’s en flyers uit het Dance 2 Eden-archief, staat nog steeds online. Zoom in op www.dance2eden.nl/20years en haal jouw herinnering op. Wie weet vind je jezelf terug!
 
Tickets
De tickets voor 20 Years Dance 2 Eden worden al enige tijd verkocht, maar nu deze dikke line-up van dit once-in-a-life time event bekend is, verwacht de organisatie helemaal een run op de kaartjes! Wat wil je ook met zo’n oldschool prijs van € 20,-!
Like je www.facebook.com/Dance2Eden dan kun je je kaartje daar bestellen tegen deze speciale jubileumprijs. Heb je geen Facebookaccount, dan kun je je kaartje uiteraard ook gewoon bestellen via www.dance2eden.nl/tickets of bij de Primera halen. De prijs van een kaartje is dan € 22,50.
 
Hou voor alle info over Dance 2 Eden www.dance2eden.nl in de gaten of volg Dance 2 Eden op Twitter en Facebook.
 
Dance 2 Eden paved the way...

Dance2eden

woensdag 07 december 2011

2812 x gelezen