Eden Rave - The Reunion: line-up release

Het was 30 maart 2013. 20 jaar na de allereerste Eden Rave ooit werden de Guides to Eden van de eerste editie herenigd in een uitverkochte Central Studios tijdens Eden Rave - The Reunion.

Dat deze reünie naar veel meer smaakte, werd meteen duidelijk. Op zaterdag 5 april krijgt de succesvolle comeback van vorig jaar dan ook een vervolg. Dit keer zullen de Guides to Eden zelfs aangevuld worden met nog meer helden van het eerste uur! En net als afgelopen jaar wordt Area 2 weer het domein van de enige echte Oldschool Gangsters.
Als je bij de vorige editie bent geweest en je afvroeg waar aan het eind van de avond het dak was gebleven, dan weet je wat je kunt verwachten! Was je er niet bij, of wil je je geheugen opfrissen? Check dan nog even de aftermovie van vorig jaar.
 
 
Area 1: Eden Rave
 
    The Masochist
    Mental Theo
    Panic
    Bass-D
    Paralizer
    The Viper
    Buzz Fuzz
    Petrov
    Gizmo
    Hosted by: TMC
 
Area 2: Oldschool Gangsters
 
    Rob & MC Joe
    Yves Deruyter
    Stanton
    Ricos
    Francois
    Genius
    Ton TB
    Hosted by: MC-B
  
Tickets
Tickets voor Eden Rave – The Reunion kosten slechts € 25,- per stuk.
In beide area’s wordt een VIP-deck rondom de DJ booth gebouwd. Met een VIP ticket heb je toegang tot deze decks en kun je ook nog eens het feest binnen via de speciale VIP entree. Een VIP ticket heb je al voor € 32,50.
 
Website en social media
Al het nieuws omtrent Eden Rave – The Reunion volg je op Facebook en Twitter. Of check dance2eden.nl voor alle overige info. Live-sets van voorgaande edities van Eden Rave kun je checken op Soundcloud en video’s op het YouTube kanaal.
 

Dance 2 Eden

vrijdag 24 januari 2014

1997 x gelezen