Multigroove keert terug naar Roothaanhuis

Op vrijdag 25 april 2014 wordt de allereerste Koningsnacht gevierd. Een mooi excuus om de aloude Koninginnenacht en -dag traditie van Multigroove in ere te herstellen en lekker ongeremd de beest uit te hangen. En welke locatie leent zich hier beter voor dan het oude en vertrouwde Roothaanhuis aan de Rozengracht in Amsterdam?

De Koninginnenacht en -dag traditie van Multigroove begon in 1992 met als hoogtepunt de editie in het Roothaanhuis met Club Mazzo, wat een spektakel werd dat vele duizenden bezoekers trok. Het Roothaanhuis werd Multigroove’s broedplaats voor feesten die jaren later nog bij velen als met scherpe klauwen in party-geheugen gegrift staan, zoals de New Year’s Raves, de Mushroom feesten met Spider Willem en uiteraard No Bullshit.
Onder het motto “God forgive us for our bad habbit” wordt 25 april een nacht lang beestachtig feesten op de lekkerste Freestyle - zoals de naam Multigroove al zegt - van Oldschool tot Hardcore. Stap in het hol van de leeuw en beleef een beestachtige Koningsnacht zonder franjes of gouden randjes, maar met een onvervalste portie rauw en onvoorwaardelijk feestplezier en de sfeer en het gevoel van kameraadschap waar de Multigroove feesten bekend om staan.
Line-up:
Rheeza
Frantic Freak
Tellurian
Dr. Rude
Champ-E-One
Buzz Fuzz
Baba
Micha B
Vox
Skorp
MC Intellectual Killer 
 
Tickets:
Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketscipt en www.facebook.com/multigroove voor 17,50 Euro (excl. fee).
 
Showtime: 22:00 – ??:??
 
Location: Rozengracht 133, 1016 LV Amsterdam 

Multigroove

dinsdag 01 april 2014

2085 x gelezen