Voorverkoop Ghosttown vandaag van start

De overweldigende reacties, likes en shares op de aankondiging van Ghosttown liegen er niet om. Ook de extra oldschoolzaal waar The Darkraver een zes uur durende oldschoolset vanaf vinyl zal draaien wordt met open armen ontvangen. 

Eén ding is zeker: 15 november wordt een legendarische nacht in Central Studios.
 
Vanmiddag om 12:00 uur precies start op dance2eden.nl/tickets de voorverkoop voor Ghosttown. Tot 30 juni kun je profiteren van een fikse korting op de ticketprijs. Early Ghost tickets kosten slechts € 22,50 per stuk. Vanaf 1 juli zal de prijs € 28,50 worden. Doe er je voordeel mee!
 
Op 15 november is Central Studios weer het toneel van Dance 2 Eden’s langstlopende en legendarische concept: Ghosttown. Dit jaar zullen er op Ghosttown zelfs drie area’s gebruikt gaan worden!
 
Net als voorgaande jaren kunnen early liefhebbers hun hart ophalen in Studio 1. Hier wordt strictly early hardcore (1992-1999) gedraaid. In Studio 2, de Hardcore Alliance area, wordt de eerste helft van de nacht volledig gewijd aan millennium hardcore (2000 – 2007). Daarna is het de beurt aan het nieuwere beukwerk (2008 – 2014).
 
Nieuwe oldschoolarea
Nieuw is dit jaar de ingebruikname van Studio 3. Deze wat kleinere zaal is perfect voor een oldschoolfeestje. Voor deze area heeft Dance 2 Eden slechts één artiest geboekt: The Darkraver zal hier 6 uur lang ouderwets gaan knallen zoals alleen hij dat kan! En om het feest helemaal vintage te maken staan er in de DJ booth geen CD-spelers, maar alleen draaitafels.
 
Een 6 uur lange vinyl-only set van The Darkraver dus! Hoe gek wil je het hebben.. Proost!

Dance 2 Eden

vrijdag 30 mei 2014

2356 x gelezen