Het hardste festival van het Noorden is terug

Na een succesvolle eerste editie van Kings of Core kan een vervolg niet uitblijven. Zet een dikke streep onder 23 augustus want dan keert Kings of Core Festival weer terug naar een van de mooiste locaties van het Noorden, recreatiegebied Strandheem. 

 
Het kan altijd harder, beter en mooier en dat is het doel voor deze tweede editie van Kings of Core Festival! Dit prachtige recreatiegebied zal worden omgetoverd tot een waardig festivalterrein waar weer vier vette stages worden geplant. De hardcore liefhebber komt hier zeker aan zijn trekken want drie van de vier stages staan in het teken van verschillende soorten hardcore. Op de KoC Mainstage staan de nodige hc bazen garant voor de beste hedendaagse hardcore. In de God’s of Fury area kan je keihard raggen op de de ruigste subgenres van hardcore en de Legends of Core stage staat in het teken van de rijke geschiedenis van hardcore. Tenslotte zal op de vierde area ´´The Outside Empire´´ de hardste en meest rauwe hardstyle ten gehore worden gebracht. Dit genre is bijna niet meer te onderscheiden van hc, waar Noize Suppressor vorig jaar ook een track van Chain Reaction draaide.
 
Vorig jaar stonden onder meer Partyraiser, Noize Suppressor, Tieum, Promo, The Outside Agency, DaY-mar, Darkraver en Frantic Freak achter de decks. Ook dit jaar bestaat de line up weer uit de nodige toppers: Angerfist, Partyraiser, Tommyknocker, Unexist, G-Town Madness, Bass D, Dione, Frantic Freak, Leviathan, Day-Mar, Dr. Peacock, Negative a EN NOG VEEL MEER.
 
Tickets & info
De kaartverkoop voor Kings of Core Festival gaat donderdag 29 mei om 12:00 van start. De aftrap wordt genomen met een early bird actie waarmee je voor slechts €17,50 (ex fee) een ticket kan verkrijgen! Wees er snel bij want er zullen slechts 450 early bird tickets worden verkocht. Normale tickets koop je voor €26,50 (ex fee). 
De poorten zijn geopend van 14:00-00:00 voor personen vanaf 18 jaar en ouder. 
 
Tickets
Early 1 €17,50 / 300st (UITVERKOCHT)
Early 2 €20,- / 150st (UITVERKOCHT)
Regular €26,50
 
Aftermovie Kings of Core Festival 2013:
https://www.youtube.com/watch?v=cs2zIlq9p48

Kings of Core

zaterdag 26 juli 2014

2635 x gelezen