Line-up release Ghosttown 2014

Het lijkt nog even te duren, maar ook aan dit mooie festivalseizoen zal weer een einde komen. Gelukkig wordt er ook na de zomer weer indoor keihard doorgefeest. Eén van de hoogtepunten van het najaar is natuurlijk altijd Ghosttown in de Central Studios in Utrecht. Op 15 november staat een van de oudste ravelocaties van Nederland dan ook weer bol van de Early, Hardcore, Millennium en Oldschool.

 
Area 1: Ghosttown - Early Hardcore  
Area 1 staat voor strictly Early Hardcore (1992-1999). Een uitgebalanceerde line-up van de echte ‘early’ gezelligheid gemixt met het stevigere en onbekendere werk. Onze Nederlandse helden gemixt met exclusieve namen uit het buitenland. De gevestigde orde gemixt met de nieuwste early generation.
 
    Ruffneck
    Forze DJ Team (Paul Elstak & Panic)
    Rob Gee (USA)
    MD&A live
    Scott Brown (UK)
    Rheeza
    Paralizer
    Painbringer
    Skorp
    MC Da Mouth of Madness
 
Area 2: Hardcore Alliance - Millennium & Hardcore
In area 2 wordt de eerste helft van de nacht Millennium Hardcore van 2000-2007 gedraaid door onder andere Hamunaptra en Partyraiser. Aan het eind van de nacht nemen o.a. Mad Dog (IT) en DaY-már je weer mee richting het heden met vette Hardcore uit de periode van 2008 tot nu.
 
    Partyraiser
    DaY-már
    Mad Dog (IT)
    Sequence & Ominous
    Hamunaptra
    Lunatic & Miss Hysteria
    MC Axys
 
Area 3: Oldschool
Nieuw is dit jaar area 3. Dit wordt het toneel van de échte Oldschool uit de vroege jaren negentig. Net als destijds staan er geen CD-spelers in de DJ booth, maar alleen draaitafels. Niemand minder dan The Darkraver gooit exclusief voor Ghosttown zijn batmobiel vol met ouderwets goeie platen en geeft een zes uur durende oldschoolset weg vanaf vinyl!
 
    The Darkraver (6 hours vinyl only oldschoolset)
 
Tickets
Tickets voor Ghosttown kosten slechts € 28,50 per stuk en zijn te koop via dance2eden.nl/tickets.
Voorgaande edities van Ghosttown waren uitverkocht, dus wacht niet tot het laatste moment met het kopen van je ticket om teleurstelling te voorkomen.
 
Aftermovie vorig jaar
Check hier nog eens de beelden van de ‘2 Decades’ editie van Ghosttown uit 2013.
 
Ghosttown @ Q-BASE 2014
Het is al eerder bekend gemaakt, maar het blijft dit jaar niet alleen bij de jaarlijkse editie van Ghosttown op 15 november. Als eindklapper van het outdoorseizoen host Dance 2 Eden op 13 september ook nog een heerlijke Ghosttown area in een van de ruige bunkers op Q-BASE.
 
Website en social media
Op de Ghosttown-facebookpagina zal de komende tijd wekelijks een artiest uit de line-up uitgelicht worden. Hou deze pagina dus goed in de gaten voor alle leuke info en natuurlijk heerlijke setjes van de artiesten. Ook al het overige nieuws omtrent Dance 2 Eden volg je op Facebook en Twitter. Of check dance2eden.nl voor alle overige info. Live-sets van voorgaande edities van Ghosttown kun je checken op Soundcloud en video’s op het YouTube kanaal van Dance 2 Eden.

 

Dance 2 Eden

zaterdag 26 juli 2014

2467 x gelezen