Pandemonium 10 year anniversary

Op 6 december is het zover het 10 jarig bestaan van het grootste (hardcore) evenement in zijn soort: Pandemonium. Dit jaar wordt het legendarischer dan ooit te voren. De meeste artiesten van vorige edities zullen aanwezig zijn om jouw mee terug te nemen in de tijd om hun hoogtepunten te beleven. Iedere hardcore liefhebber kent Pandemonium en zal 6 december volledig uit zijn plaat gaan wanneer hij de beste muziek, sfeer en entourage tegenkomt. Tijdens de promotie hebben we gemerkt dat zowel oude als nieuwe bezoekers het 10 jarig bestaan zullen mee gaan vieren. Dit jaar zal Pandemonium zijn hoofdstage volledig veranderen qua opzet en zal weer de oude vorm die de sporthallen zuid kent aannemen die als een episch sensatie wordt beschouwen. 

 
Deze editie van Pandemonium willen we jou als bezoekers een unieke kans aanbieden, zo hebben wij in de line-up speciale duo’s/trio’s zitten die nog nooit eerder vertoont zijn op welk feest dan ook. De line-up is door ons al grotendeels bepaald, maar Cyndium probeert altijd te luisteren naar de bezoekers, daarom vragen wij aan jouw om de meest unieke line-up op onze Facebook pagina te plaatsen en wordt misschien jouw line-up gekozen. 
https://nl-nl.facebook.com/Cyndium
 
6 december zal de hardcore scene een hoogtepunt beleven. Met een gouden combinatie van sfeer en waanzinnige muziek zal dit jaar Pandemonium de geschiedenisboeken ingaan als legendarisch.
 
Hierbij alvast een klein voorproefje van de line-up die wij alvast voor ogen hebben.
 
Pandemonium
Rob Gee vs. Lenny Dee vs. Delta 9 vs. Omar Santana
Frantic Freak vs. Mystery Guest
Ruffneck vs. Leviathan vs. Arjuna
Laurent Ho vs. Manu le Malin
 
Paradox
Promo vs. D-Passion
Mad Dog vs. Art of Fighters
F-Noize vs. Spitnoise
 
Nocturnal
Dr. Peacock vs. Marcus Decks
Radium vs. Sandy Warez
The Speedfreak vs. Le Bask
 
Chamber of Terror
Dano (Liza n’ Eliaz set)
Gabba front Berlin
The Destroyer\
 
Square 1 (all styles of hardcore young upcomming artist stage)
Talenten en ervaren artiesten opgelet! Deze editie zal net zoals op Pandemonium festival weer de Square 1 stage aanwezig zijn. Dit maal willen wij wel het niveau wat omhoog trekken om wat meer ervaren artiesten ertussen te zetten. Dus heb jij altijd al een keer willen draaien op Pandemonium? Stuur je demo mix van minimaal 45 minuten naar contest@cyndium.com. Let wel op dat het een Soundcloud link moet zijn!. De actie sluit op 3 oktober en de winnaars worden in de 2e en 3e week van oktober bekend gemaakt. Heb je al meegedaan met de Square 1 contest voor Pandemonium festival? stuur dan alsnog je demo. Nieuwe ronde nieuwe kansen. 
 
Vip
De gelukkigen die een VIP ticket gekocht hebben voor Pandemonium, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs: Aparte Vip ingang – gratis kluisje per 2 personen – Toegang tot het VIP-deck bij de Pandemonium Mainstage met eigen bar. Dit jaar zal de VIP uitgedraaid worden met lounge banken en zit gedeelte. De VIP kaarten zijn bijna uitverkocht, er zij er nog 70 beschikbaar! Kaarten kosten €66,66 Ex fee
 
Kaartverkoop
De vip kaarten zijn bijna uitverkocht, er zij er nog 70 beschikbaar! De reguliere kaarten voor Pandemonium is al in volle gang inmiddels is er al meer dan de helft van de kaarten verkocht wees dus op tijd met het halen van je tickets. De organisatie verwacht dit jaar dat de kaarten voor de datum al zijn uitverkocht.
 
Prijs kaarten
Regulieren kaarten €50,- ex fee
VIP kaarten €66,66 ex fee
Kaarten zijn te verkrijgbaar via www.cyndium.com/tickets of bij alle Primera winkels.
 
Link trailer
https://www.youtube.com/watch?v=1CZNEm4F56I

Vyndium

dinsdag 16 september 2014

3164 x gelezen