Ouwe Stijl is weer Botergeil

Het zal de meeste diehard early fans niet ontgaan zijn. Ouwe Stijl is Botergeil heeft weer eens een paar bijzondere acts op de line-up gezet. Een van die acts is niemand minder dan DJ/producer en hardcore legende Scott Brown. Deze Schot is bekend onder vele aliassen, maar op Ouwe Stijl is hij de Mokum Records DJ Annihilator!

Predator is een naam die geen introductie meer nodig heeft. Maar wat we zeker even willen vermelden is dat Strength of Unity en DJ Predator iets unieks in petto hebben. Voor alle fans van zijn vroegere werk zal Predator een live act opvoeren, de bekende sound maar op een manier zoals je die nog nooit gehoord hebt.

Strength Of Unity staat er bekend om dat zij namen weten te boeken die voor het grote publiek onbekend zijn, maar geliefd in de underground. Zo ook weer nu, DJ R.Shock zal speciaal uit Duitsland komen voor een heerlijke rauwe early terror set. Als dit nog allemaal niet genoeg was zal early talent Rienos de SoU residents bij staan om dit feestje wederom tot een succes te maken.

Strength of Unity

dinsdag 31 maart 2015

2349 x gelezen