10 jaar Strength of Unity

Tijd vliegt! Ook voor de Amsterdamse organisatie Strength of Unity is de tijd voorbij gevlogen. Deze organisatie zag op 24 november 2006 het levenslicht in een studentencafétje aan de Wibautstraat. De ‘organisatie’ was een bij elkaar geraapt zootje vrienden, die ook wel wat draai inspiratie hadden. De avond kreeg vele vervolgen op locaties als de Lax, Pand14, Undercurrent en tegenwoordig de Dhoem Dhaam. Strength of Unity heeft ondertussen haar tiende levensjaar bereikt en om dit te vieren nodigen we je uit voor Ouwe stijl is botergeil op 15 oktober 2016 in RADION Amsterdam. RADION is de opvolgende locatie van het gesloten Pand14. In de grote zaal én bovenkamer van RADION nemen DJ's en LIVE acts je mee op reis door een decennium dat in het teken stond van gabbercult en early hardcore.

Om 18:00 openen de deuren van RADION café, waar we aftrappen met een gratis en voor iedereen toegankelijke Gabber markt en expositie tot 00:00.
Vinyl en limited edition merchandise van verschillende labels zullen hier verkocht worden. De RADION chefs staan paraat om je te voorzien van een goede maaltijd, want brandstof zal hard nodig zijn om de nacht door te komen.
Om 22:00 kun je de club betreden voor 'Ouwe stijl is Botergeil, wanneer je weer naar buiten loopt is aan jou, we feesten in ieder geval door tot 08:00 uur in de ochtend.
Strength of Unity hoopt al haar bezoekers van de afgelopen tien jaar, maar zeker ook nieuw publiek te zien op dit speciale evenement.

Om jullie, de bezoekers te bedanken voor de support van de afgelopen jaren zal ook deze extra grote editie jullie slechts 15 euro per persoon gaan kosten.

LINE-UP

Ruffneck
Gangsta Alliance
Painbringer Vs. Lyrix
Frantic Freak (2 Hours Set)
Beagle & Bullfrog (Live)
Hardcore Parasite
Gabber Syndrome
Casketkrusher
The Irritainer
Xqruciator
Enforcer
Faniac
Kaycie
Manic
Putty
Tec-9
Apac
Niro
Mc: Retell
Mc: Hibou

Strength of Unity

vrijdag 22 juli 2016

1469 x gelezen