United Gabber Nations II

Tonnie's verenigt u.

Op vrijdag 18 Juni keert de United Gabber Alliance (www.unitedgabbers.nl) weer terug in de Heaven Heerenveen met het tweede deel van United Gabber Nations, dit als gevolg van de eerdere gezellige en goed bezochte Tonnie-bijeenkomst, eerder dit jaar op 26 Maart. Op 18 Juni gaan we het nog eens dunnetjes overdoen.

Oude gabberbeats, nieuwe gabberbeats en keiharde terror staan op het menu deze avond, gebracht door de onderstaande lokale herrieschoppers. Terug naar de jaren'90.. dus Nintendo, flippo's... en natuurlijk gabber. Aussies, Topjes, Maxies, Fluorstaafjes, Longsleeves.. laat die bretels dus thuis en kom in stijl!

Antidote (Pinhead)
Dizzy (Flatline/Cyberzone)
NXS (United Gabber Nations)
Painbringer (Enter the dark)
Rabies & Alian (Planet Vip/Illegal Vibes)
The Whistler (Lethal Injection)
Tonnie (United Gabber Nations)

De deur gaat 23:00 open, en sluiten in de late uurtjes rond 05:30. Kaarten zijn alleen aan de deur te koop voor 7,50, da's rond de 16 Hollandse Florijnen. Er zijn ook gastenlijsten te winnen via Partyflock, meld je dus aan bij 'acties'

Heaven is makkelijk te bereiken en ligt in het centrum van Heerenveen direct achter het centrum. Er is een grote parkeergelegenheid op nog geen 50 meter afstand van Heaven. Voor de reizigers met de trein hieronder even de treintijden op een rijtje.

(18 Juni) Heen:

Van Leeuwarden richting Heerenveen 22:17 ( Laatste trein ) op CS Leeuwarden
Van Steenwijk richting Heerenveen 22:19 ( Laatste trein ) op CS Steenwijk

(19 Juni) Terug:

Van Heerenveen richting Leeuwarden 07:35 Op CS Heerenveen
Van Heerenveen richting Steenwijk 06:57 Op CS Heerenveen


Iedereen is van harte welkom op vrijdag 18 Juni in Heaven Heerenveen, zet hem dus in je agenda.

United Gabber Alliance

zaterdag 22 mei 2004

1920 x gelezen