Resurreqtion

Al jaren staat de naam Hardcore Resurrection voor kwalitatief goede Hardcore evenementen. De eerste editie in de Utrechtse Vechtsebanen in 2000 staat bij veel Hardcore liefhebbers bekend als een van de meest spraakmakende Hardore evenementen van die tijd. Ook de editie van het jaar erna in en rond de Hemkade in zaandam en Hardcore Resurrection in 2002 en 2003 in de Heineken Music Hall waren echte knallers.

Om het Hardcore concept van Q-dance goed te laten aansluiten bij de filosofie van Q-dance, is de naam vernieuwd en het evenement omgedoopt tot “Resurreqtion”.
Niet alleen de naam is aan vernieuwing onderhevig geweest, het hele evenement zal tot een hoger niveau getild worden. Naast natuurlijk de Black Box en de Postbank-lounge zal de Pepsi Stage met ambient muziek als klassieke chill-out ingericht worden.

Met een vooruitstrevende line-up, de beste en hardste lokatie van de wereld en de nieuwste technieken op het gebied van licht, laser en geluid belooft Resurreqtion hèt Hardcore evenement van deze tijd te worden.

De kaartverkoop voor Resurreqtion is gestart zaterdag 22 mei.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle filialen van de TicketBox en de Free Record Shop. Kaarten kosten €35,25. Een VIP-kaart, waarmee je een speciale VIP-ingang hebt en toegang krijgt tot het VIP-balkon en podia, kost €45,25.

Q-Dance

maandag 24 mei 2004

1501 x gelezen