Nieuwe lokatie T-Time

De organistatie van T-Time heeft een geweldige nieuwe lokatie aangeboden gekregen in het hartje van Amsterdam. Alle andere T-Time afterparty's zijn met onmiddelijke ingang vanaf 31 mei verplaatst naar Amsterdam.

Vanaf zondag 6 juni zal de eerste editie plaats vinden op het Rembrandtplein. De lokatie bevat allerlei faceliteiten zoals lekkere grote slaapbanken, zithoeken en goede dans(hak)gelegenheden.

Ook de bereikbaarheid heeft een grote rol gespeeld bij de organisatie voor de beslissing. Het rembrandtplein is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanuit diverse windstreken uit Nederland. Daarom heeft de T-Time crew het aanbod voor het DJ Cafe op het Rembrandtplein met beide handen gegrepen. Het DJ cafe ligt op de hoek van het Rembrandtplein en Torbeckeplein, recht tegenover de Escape.

T-Time Cafe
Rembrandplein 18
1017 CV Amsterdam

De eerste editie van T-Time op deze nieuwe lokatie zal dan ook goed aangepakt worden.

Line-up:

Lady Dana
Buzz Fuzz
Bass-D
Champ-e-on
Dennis R
Yoda
Wouter B
Bartello
Baba
Pila

De tijden zullen veranderen van 18.00 uur tot 00.00.

De gehele maand juni wordt weer groots aangepakt door T-Time Events. Niet alleen Lady Dana komt weer eens een keertje gezellig langs, ook in de loop van de maand juni zullen de dj’s, Nosferatu, Dano, Partyraiser en nog velen andere komen draaien.

T-Time

donderdag 03 juni 2004

1549 x gelezen