Industrial Warriors

Het was de afgelopen tijd opvallend rustig in Vlaardingen, maar de rust zal wreed verstoord worden op vrijdag 10 september. Voor de eerste editie van Industrial Warriors zullen de grootste Dj’s neerstrijken in discotheek Close Up.

De naam van het feest zal zeker eer worden aangedaan door de Amerikaanse Dj’s Lenny Dee en Deliruim die speciaal voor Industrial Warriors naar Nederland komen. Uit Rotterdam, wat nog geen steenworp afstand is van Vlaardingen, hebben we niemand minder dan Paul Elstak en Distortion staan. Dat de beukende Industrial, Darkcore en Hardcore in goede handen is lijkt ons wel duidelijk.

De tweede area zal geheel in het teken staan van Oldskool en Early Hardcore. Bountyhunter en the Rapist bekend van Hellbound zullen oude tijden weer doen herleven. Abraxas mag ook zeker niet in de line-up ontbreken. Multigroove Dj’s Robbie Magura en Vox zullen waardig afsluiten met een battle.

Vanaf 22:00 zullen de eerste warriors starten en de laatste eindigen hun setjes pas om 06:00 uur. De complete line-up ziet er als volgt uit:

Area 1 (Industrial, darkcore en hardcore)
Lenny Dee (USA)
Delirium (USA)
Paul Elstak
Distortion
OCD
Eek
Mobius
Mortis

Area 2 (Oldskool en Early Hardcore)
Bountyhunter (BE)
The Rapist
Abraxas
Robbie Magura
Vox
Miss Narobi
Scoundrel
Mod & Fonzie
Eddy

Industrial Warriors

donderdag 15 juli 2004

1590 x gelezen