Mid-Town opent winkel in Zwolle

Mid-Town Records, met haar 6 winkels de grootste in dance gespecialiseerde retailer van Nederland, opent een zevende filiaal en wel in Zwolle. Na winkels in alle grote steden te hebben geopend, te weten Amsterdam, Rotterdam (2 shops), Den Haag, Utrecht, Eindhoven en een franchise winkel in Adelaide Australë, is het nu de beurt om in het oosten van Nederland een winkel te beginnen.
Hans Tieleman, General Manager van Mid-Town Records: “Met onze shops in de randstad en in het zuiden van het land hebben we in deze gebieden een absolute marktleiderpositie weten te verkrijgen, dankzij het voeren van een breed assortiment qua dance. Voor elke muziekstijl kan je in onze shops terecht, mits het met dance / house te maken heeft. Uit het noorden en voornamelijk het oosten van het land kregen we al geruime tijd signalen dat er behoefte was aan een dergelijke shop in deze regio. Vanwege de centrale ligging van Zwolle in dit gebied en haar inwoneraantal hebben we gekozen voor deze stad, ook om aansluiting te krijgen met het noorden van het land”.
Niet alleen kan je voor vinyl, CD’s en DVD’s terecht in onze shops, ook voor DJ gear als draaitafels, CD-spelers, mixers en koptelefoons, platentassen en allerlei labelverwante merchandise als kleding en slipmatten zijn er te krijgen. “Ondanks de oprukkende internetshops, die wij uiteraard ook hebben, geloven we nog steeds in het bestaansrecht van een fysieke winkel. Internet blijft een makkelijk maar emotieloos medium, en contact met verkopers blijft belangrijk al is het alleen maar om doelgericht advies te kunnen vragen. En een t-shirt of een bomberjack passen blijft moeilijk van achter je computer!”, aldus Hans Tieleman.

De winkel, gevestigd aan de Nieuwe Markt 26, opent haar deuren op donderdag 18 November a.s. om 14.00, begeleid door een hapje en een drankje.

Mid-Town

woensdag 17 november 2004

4698 x gelezen