Wicked City -elevating the core-

Zo op de valreep van het nieuwe jaar maakt Defenz Dance Events de datum en line up bekend van een nieuwe editie Wicked City! Zondag 27 maart 1e paasdag, zal er in de Rumours aan het Ruiterskwartier weer een spectaculaire editie van dit concept plaatsvinden! Na het geweldige succes van de vorige keer , een combinatie van een sterke line up voor een schappelijke prijs , aan ons de taak om dit weer te evenaren. En we denken dat dit ons deze keer wederom gelukt is! We hebben voor deze Wicked City een internationale line up weten samen te stellen, vanuit alle hoeken van Europa zullen dj,s naar Leeuwarden komen om er weer een spetterende editie van te maken.Peaky Pounder uit Finland , Dj D uit Italie en Dr Macabre & Tieum uit Frankrijk.

Degene die al in de Rumours zijn geweest, weten dat er niets meer over is van wat vroeger cafe de Toog was.In de Rumours is de sfeer nu optimaal voor het hardste regelmatig terugkerend evenement. Net zoals de vorige keer zal er weer een full collour lasershow aanwezig zijn, en word er veel aandacht besteed aan de productie van het feest zodat deze Wicked City weer net een teintje anders is als de vorige.

De openingstijden zal van 22:00 tot 06:00 zijn. Kaarten zijn net zoals de vorige keer alleen aan de kassa verkrijgbaar te zijn.Dit doen wij om de kosten zo laag mogelijk te houden zodat wij een schappelijke entreeprijs kunnen blijven handhaven! De entree zal 16 euro gaan kosten.

Met trots presenteren wij jullie de volgende line up :

Area 1 Hardcore Revival

Dj D
Catscan
Endymion
Outblast
Dr Macabre (live)
Paul Elstak & mc Ruffian
The Guardian
Account

hosted by tha Mouth of Madness

Area 2 Dark Symposium

Akira
Peaky Pounder
Tieum
The Outside Agency
Zamruel vs Ophidian
Uudzuu
Styx
Inducer
Necrid

Area 2 Hard Drive

Fetamin
J- Lines
Johan & Jamal
Lenn
Shadowraiser
Rudeboy
X-Ray

Zondag 27 maart (1epaasdag)
from 22:00 till 06:00
Wicked City (elevating the core)
Rumours, Ruiterskwartier 91
Leeuwarden
Entrance 16 euro door sale only

Defenz

donderdag 30 december 2004

1515 x gelezen