Underground For Ever 4 Asia afgelast

Helaas is de organisatie Underground For Ever gedwongen het benefietfeest "Underground For Ever 4 Asia", wat gepland stond op 19 februari in de 538 te Uithuizen, af te lassen.

Er zijn een aantal redenen hiervoor, die wij graag uit de doeken willen doen. Allereerst hebben de gezamenlijke hulporganisaties bekend gemaakt dat giro 555 genoeg geld heeft binnen gehaald en dat mensen niet meer hoeven te storten. Verder werkt de gemeente van Uithuizen alles behalve mee. Zo weigerde zij een vergunning te geven om het feest tot 06.00 uur te laten duren; het feest mocht van hun maar tot 03.00 uur doorgaan. De eigenaar van de 538 zei dat de vergunning geen probleem zou zijn aangezien het feest voor een goed doel is.

Ook liep het aantal partyflock-aanmeldingen voor dit feest niet zoals verwacht en het aantal kaarten in de voorverkoop was ook teleurstellend. Bij een lage opkomst zou er hooguit quitte gespeeld worden, wat natuurlijk niet de bedoeling was van dit feest. Daarnaast gingen er geruchten rond dat het binnengehaalde geld in eigen zak zou worden gestoken. Hierdoor was de organisatie Underground For Ever zo verontwaardigd dat uiteindelijk maar besloten is, mede door bovenstaande redenen, het feest af te lassen. De gemaakte kosten (flyers, vluchten etc.) neemt de organisatie voor eigen rekening.

Underground 4 ever

donderdag 10 februari 2005

1605 x gelezen