Nightmare Outdoor

A Nightmare in Rotterdam, het legendarische hardcore event wat voor het eerst gehouden werd in de Rotterdamse Energiehal in 1993, goes outdoor!

De inmiddels afgebroken Energiehal, bij de die-hard hardcore fan beter bekend als “De Hardcore Tempel”, was de bakermat voor een muziekstroming die de Rotterdamse sound tot in alle uithoeken van de wereld bekend maakte en tot een ware lifestyle uitgroeide. Na een lange periode van stilte heeft organisator Mid-Town Records dit legendarische hardcore concept inmiddels nieuw leven ingeblazen tijdens de beide uiterst succesvolle 2004 edities op 28 februari en 11 december in Ahoy’ Rotterdam. Op 28 mei aanstaande gaat de moeder van alle hardcore events nog een stap verder; A Nightmare Outdoor in Hoek van Holland, uniek in zijn soort omdat dit evenement het eerste outdoor event is wat 100% hardcore programmeert en gedurende de nacht gehouden wordt.

Vier area’s zullen ingericht worden om ruim 12.000 bezoekers te kunnen verwelkomen op het strand aan de Noordzijde van de pier van Hoek van Holland: Area 1, de open Main stage, zal in het teken staan van 15 jaar hardcore waar present hardcore en early rave zich zullen afwisselen, gebracht door de absolute nationale en internationale hardcore-top.
In Area 2 zal een selectie van nationale hardcore helden hun favoriete old school classics ten gehore brengen, Area 3 zal ingericht worden als een present hardcore / industrial hardcore area en in Area 4, de zogenaamde “terror” area, zal de allerhardste hardcore variant te horen zijn. Alle area’s zullen worden voorzien van vaste vloeren zodat er niet in het zand gedanst hoeft te worden.

Aanvang van het event is 21.00 uur en zal tot 06.00 uur de volgende ochtend duren.
Kaarten voor A Nightmare Outdoor kosten 37,50 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen (zie ook www.nightmare-rotterdam.com) en Ticketbox (Primera en Free Recordshop). Daarnaast kan er ook online besteld worden via www.ticketbox.nl

Mid-Town

dinsdag 01 februari 2005

1528 x gelezen