Terugkeer BoomTown Beats

Na enkele jaren stilte, rollen de vinyl persen weer. BoomTown Beats, Floor Control’s Hardcore / Gabber label is weer terug van weggeweest…

Het label was erg succesvol in de jaren 1996-2000, en bracht de typerende sound van producers / deejays als DJ Attic & DJ Perpetrator, die destijds de Sound Enhancers vormden samen met DJ Stylzz. Ook verschenen op BoomTown Beats belangrijke platen en remixen van Gtown Madness en DJ Viper.

De eerst volgende release is BTB 009 en zoals velen al hoopten zal deze vol staan met tracks van DJ Attic & DJ Perpetrator, deze keer in een samenwerking met DJ Acesone;

“Eindelijk komt de ‘Early Rave Sound’ echt samen met de Hardcore Sound van vandaag”.
Met een knallende 5 track 12” Vinyl, demonstreren DJ Attic, Dj Perpetrator & Acesone hoe de NewStyle Hardcore echt bedoeld is. Deze producers zijn geen vreemden in het land der Hardcore. DJ Attic staat bekend als (co)producer van de Early Rave hits “Attic & Stylzz meet G-Town Madness -The Legacy continues (kick ass)”, “Attic & Stylzz Meet neophyte - Music get you drunk”, en vele andere… Dj Perpetrator drukte zijn stempel op de Hardcore Scene met de all-time classic track “DJ Perpetrator – The Power / ID&T unreleased projects” en bekende speakerslopers als “Maniacs” en “Cranked Up Freaks”. Acesone (bekend van zijn hit “Dorpzicht – Tina”) eet, drinkt en slaapt nog altijd Hardcore. Met zijn “Dorpzicht” sound bracht hij een beukende Edge bij aan het geheel.

De hoofdtrack waaraan de E.P. haar naam ontleent, “The Beginning of the End” is er weer één, die menig platenkoffer voorlopig niet meer zal verlaten! Opbouwende snoeiharde Duitse beats met een vocale sample die de vacht van ieder huisdier direct doet uitvallen. (de Acapella wordt uiteraard meegeleverd!). “Rock the Beatz” is de tweede titel op de E.P., en beloofd het publiek flink te laten dakken. Op de B-kant tekent Cartelio voor een innovatieve remix op hoog tempo! Als een extra Bonus, vind je de Early Rave klassieker “Sound Enhancers – The Strong Survive” als afsluiter van de E.P. Toen deze track uitkwam in 1997, was deze binnen een week uitverkocht en werd op zeker 18 grote Hardcore compilaties een dikke hit! Om toch exclusief te blijven, is deze track nooit bijgeperst….. TOT NU TOE!! Na veel vragen van de fans en stemming via E-mail en www.FloorControl.com werd deze titel als eerste gekozen om opnieuw te worden uitgebracht op deze E.P.

De ‘Evil Tower’ die voorheen op de BoomTown Beats platenhoezen prijkte, kijkt na een stevig herdesign nog kwader dan ooit! Ook verschijnt binnenkort de nieuwe website voor de fans, met onder andere veel informatie over de artiesten en deejays.

Enkele promo-exemplaren wisten inmiddels hun weg te vinden naar een beperkt aantal geselecteerde Hardcore DJ’s en de release datum van BoomTown Beats 009 is vrijdag 28 Januari 2005.

BoomTown Beats

dinsdag 01 februari 2005

2318 x gelezen